Ένα έφηβο αγόρι εμφανίστηκε σήμερα σε δικαστήριο της Αγγλίας με βαριές κατηγορίες για βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά 10χρονου κοριτσιού.

Ο 16χρονος συνελήφθη, όπως μεταδίδει η «Daily Mail», όταν η αστυνομία βρήκε τη μικρή μετά τη «σοκαριστική και ακραία», όπως δήλωσε, επίθεση που έλαβε χώρα στο Ντέβον την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο έφηβος, που δεν κατονομάζεται για νομικούς λόγους, εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου του Έξετερ, όπου και κρίθηκε προφυλακιστέος για τον βιασμό της μικρής κοντά σε ένα ρυάκι.

Όσο ο εισαγγελέας διάβαζε το κατηγορητήριο, εκείνος παρέμενε απαθής, όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα. Η αστυνομία δήλωσε πως η μικρή βγήκε από το νοσοκομείο και «παραμένει στη φροντίδα της οικογένειας και των κοινωνικών υπηρεσιών».

Ο διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος Matt Lawler προειδοποίησε με νόημα τους ντόπιους να μην ανεβάσουν φωτογραφίες στα κοινωνικά μέσα και να μην αρχίσουν να διαδίδουν φήμες, καθώς κάτι τέτοιο συνιστά αδίκημα, μιας και οι εμπλεκόμενοι είναι ανήλικοι και η ανωνυμία τους προστατεύεται από τον νόμο.

«Ξεκάθαρα τα γεγονότα των τελευταίων ημερών έχουν επηρεάσει όλη την κοινότητα και ιδιαίτερα τα νεαρά άτομα και τους γονείς τους», κατέληξε…