Η κόρη ενός Ινδού μεγιστάνα πήγε για σπουδές στο φημισμένο πανεπιστήμιο της Σκωτίας Σαιντ Άντριους. Επειδή όμως δεν πρόκειται για μια οποιαδήποτε φοιτήτρια οι γονείς της φρόντισαν να της παρέχουν όλες τις ανέσεις ώστε να περάσει καλά κατά την τετραετή φοίτησή της στο πανεπιστήμιο.

Της αγόρασαν μια έπαυλη στην πόλη και προσέλαβαν 12 άτομα προσωπικό για να την βοηθούν κατά τη διάρκεια των σπουδών της!

Το προσωπικό αποτελείται από: Μια οικιακή βοηθό, έναν μπάτλερ, έναν προσωπικό σεφ, τρεις υπηρέτες, έναν υπεύθυνο της έπαυλης, έναν προσωπικό σοφέρ, τρεις οικονόμους και έναν κηπουρό.

Τη στελέχωση ανέλαβε ένα πολύ γνωστό πρακτορείο το οποίο είχε δημοσιεύσει σειρά αγγελιών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αυτές ανέφεραν μεταξύ άλλων πως η οικιακή βοηθός θα πρέπει να είναι «κοινωνική, ευδιάθετη και ενεργητική προσωπικότητα» και θα είναι «υπεύθυνη για την αφύπνιση, την αγαστή συνεργασία με το υπόλοιπο προσωπικό όσον αφορά στην καθημερινότητα και την διατήρηση του χρονοδιαγράμματος, θα βοηθά στην περιποίηση και την προετοιμασία, όπως επίσης στη διαχείριση της γκαρνταρόμπας και στα ψώνια».

Ο μπάτλερ θα έχει ως κύριο αντικείμενο την επίβλεψη της ομάδας, οι υπηρέτες θα είναι υπεύθυνοι για το σερβίρισμα των ημερήσιων γευμάτων, το στρώσιμο του τραπεζιού και την καθαριότητα του σπιτιού, ενώ θα πρέπει να ανοίγουν τις πόρτες στην φοιτήτρια «όπου είναι δυνατόν». Ο σοφέρ θα είναι υπεύθυνος για τις μετακινήσεις της από την έπαυλη στους χώρους μαθημάτων, αλλά και σε άλλες δραστηριότητες.

«Πρόκειται για πολύ καλή οικογένεια γι’ αυτό αναζητούμε έμπειρο προσωπικό», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι αγγελίες του πρακτορείου.

Όσο για την αμοιβή λέγεται πως κάθε μέλος του προσωπικού θα λάβει ετησίως 30.000 λίρες – περίπου 33.500 ευρώ βάσει ισοτιμίας.