Αν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί τότε το πιθανότερο είναι ότι η Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου για το νεαρό ζευγάρι από το Τσέλτεναμ μάλλον δεν θα ήταν και η καλύτερή τους μέρα.

Το ζευγάρι ξύπνησε πρωί πρωί καθώς το σύστημα καμερών με αισθητήρες κίνησης που έχει τοποθετήσει στο σπίτι εντόπισε κάποιον εισβολέα.

Παρακολουθώντας το σχετικό βίντεο οι νεαροί φοιτητές είδαν μια γυναίκα να μπαίνει στο δρομάκι του σπιτιού τους όπου έχουν παρκαρισμένα τα οχήματά τους και μετά από λίγη ώρα να αποχωρεί.

«Όταν εγώ και ο φίλος μου σηκωθήκαμε είδαμε το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα και σκεφτήκαμε ποια είναι αυτή η γυναίκα και τι ακριβώς κάνει. Η γυναίκα έριξε μια ματιά στην μπροστινή πόρτα σαν να έψαχνε να μπει στον πίσω κήπο και στη συνέχεια γύρισε την πλάτη της για μερικά λεπτά», ανέφερε στο Gloucestershire Live η 21χρονη Χάνα Λόουτον.

Βγαίνοντας έξω ανακάλυψαν το λόγο της… επίσκεψης. «Μόλις ανοίξαμε την πόρτα μας ήρθε μια μυρωδιά». Μπροστά από τη μοτοσυκλέτα του φίλου της υπήρχε ένα «αηδιαστικό δώρο» καθώς η άγνωστη εισβολέας είχε αφοδεύσει στο σημείο.

«Ήταν τόσα πολλά και πάνω τους υπήρχαν πολλές μύγες. Το μέγεθός τους ήταν τεράστιο. Πρέπει να τα κρατούσε για μέρες», ανέφερε η νεαρή κοπέλα.

Ο φίλος της παρά τις αντιδράσεις και τη γκρίνια ανέλαβε τελικά να μαζέψει και να πετάξει στα σκουπίδια τα περιττώματα. «Δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω εγώ και δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να τα μαζέψουμε», ανέφερε η κοπέλα η οποία πρόσθεσε πως ενημέρωσε την αστυνομία σχετικά.