Ο Νέιθαν Μπους από το Ουισκόνσιν γνώριζε ότι ήταν υιοθετημένος, αλλά δεν είχε ζητήσει από τους θετούς γονείς του να του αποκαλύψουν την ταυτότητα των βιολογικών του γονέων. Εκείνοι γνώριζαν την ταυτότητά τους αλλά από τη στιγμή που ο ίδιος δεν τους είχε ρωτήσει, δεν θεώρησαν απαραίτητο να του την αποκαλύψουν.

Μέχρι που κάποια μέρα η θετή μητέρα του παρατήρησε πως ένας από τους φίλους του στο Facebook είναι ο βιολογικός του πατέρας. Τον ενημέρωσε σχετικά και του έδειξε στη λίστα φίλων στο προφίλ του ποιον ακριβώς εννοεί.

Για τον Νέιθαν ήταν ένα σοκ καθώς διαπίστωσε πως γνωρίζει πολύ καλά τον βιολογικό του πατέρα, με τον οποίο είναι φίλοι τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς εργάζονται μαζί ως οδηγοί φορτηγών στην ίδια εταιρεία!

«Εξακολουθεί να αποτελεί ένα σοκ για μένα. Υπάρχουν μέρες που δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς να πω ή πώς να ενεργήσω. Θέλω να πω ότι είναι ο γιος μου αλλά δεν είχαμε αυτή τη σχέση πατέρα-γιου να ωριμάζει και μετά γίναμε συνάδελφοι πριν μάθουμε ποιοι πραγματικά είμαστε», λέει χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό σταθμό WLAX ο Ρόμπερτ Ντεγκάρο.

Όπως ανέφερε, ο λόγος που αποφάσισαν με την πρώην γυναίκα του να δώσουν για υιοθεσία τον γιο τους ήταν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

«Τότε δεν ήμουν και πολύ μπαμπάς. Η βιολογική μητέρα του επέλεξε τους θετούς γονείς γιατί είχαν κάποια μακρινή συγγένεια. Ήταν μακρινά ξαδέλφια πιστεύω, αλλά δεν το γνώριζα τότε».

«Το πάμε μέρα με τη μέρα, ένα μίλι τη φορά όπως λέμε», σημειώνει από την πλευρά του ο Νέιθαν, αναφερόμενος στη σχέση του με τον βιολογικό του πατέρα.

Και οι δύο πάντως τονίζουν ότι η αποκάλυψη της αλήθειας τους γέμισε με ένα αίσθημα γαλήνης και πως σκοπεύουν να συνεχίσουν να «χτίζουν» τη σχέση τους.