Το Safilo Group, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των πολυτελών γυαλιών, όρισε τον Massimo Renon ως Επικεφαλής της Επιχειρηματικής Περιοχής EMEA. Ο Massimo Renon θα αναλάβει τον ρόλο του τον Σεπτέμβριο, αναφερόμενος απευθείας στον Roberto Vedovotto, Chief Executive Officer του Safilo Group.

Ο Massimo Renon έρχεται στη Safilo από τη Ferrari, όπου κατείχε τη θέση του Global Head of Sales and After Sales.
Προηγουμένως είχε αποκτήσει εμπειρία πάνω από 10 χρόνων στην Luxottica, όπου διετέλεσε τα καθήκοντα του επιτυχημένα, σε διάφορες θέσεις αυξημένης ευθύνης, στην Ιταλία και διεθνώς, έχοντας γίνει Νέος Περιφερειακός Διευθυντής Ευρώπης, πριν την αναχώρηση του.

Ο Roberto Vedovotto, Chief Executive Officer της Safilo, δήλωσε:

«Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος να ανακοινώσω τον διορισμό του Massimo Renon ως Επικεφαλής της επιχείρησης μας στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Αφρική. Με έναν τζίρο περίπου Euro 460 εκατομμύρια, η EMEA περιοχή αποτελεί την καρδιά της παγκόσμιας παρουσίας της Safilo στις αγορές. Τα ανταγωνιστικά σενάρια και οι ευκαιρίες ανάπτυξης που χαρακτηρίζουν αυτήν την τεράστια περιοχή των δυνητικών καταναλωτών, μας οδήγησαν να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τον Massimo, για την πορεία της μελλοντικής ανάπτυξης, η οποία χάρη στο προσωπικό και επαγγελματικό του υπόβαθρο, θα είναι σίγουρα μία μεγάλη επιτυχία.

H ηγεσία του, σε συνδυασμό με την βαθειά γνώση του κλάδου και την απαράμιλλη εμπειρία του στην ανάπτυξη των πολυτελών μαρκών, θα ενισχύσει περαιτέρω την Ανώτερη Διευθυντική Ομάδα μας. Είμαι στην ευχάριστη θέση να δώσω στον Massimo ένα θερμό καλωσόρισμα και τις καλύτερες ευχές στο νέο του ρόλο».