Τη ζωή του έχασε ένας άνδρας που διέρρηξε τη νύχτα τον Ζωολογικό Κήπο της Κοπεγχάγης. Σκαρφάλωσε ένα φράχτη και πέρασε από μία τάφρο για να φτάσει στο χώρο όπου ζουν οι τίγρεις, όπου και πέθανε.

Ο άνδρας αναγνωρίστηκε και πρόκειται για έναν 20χρονο αφγανικής καταγωγής που ζούσε στην πόλη. Ο νεαρός έγινε κυριολεκτικά τροφή για τις τίγρεις που φιλοξενούνται στον κήπο.

Όταν οι εργαζόμενοι έφτασαν το πρωί στις δουλειές τους βρέθηκε περικυκλωμένος από τις τίγρεις της Σιβηρίας. Παραμένει ασαφές γιατί ο άνδρας μπήκε στο χώρο αυτό αλλά η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για αυτοκτονία.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Δανίας, ο νεαρός ζούσε μόνος σε διαμέρισμα κοντά στην οικογένειά του στο κέντρο της Κοπεγχάγης και επρόκειτο σύντομα να αποφοιτήσει από το σχολείο.

Εκπρόσωπος του Ζωολογικού Κήπου είπε πως υπήρξε μια επείγουσα κλήση γύρω στις 7:30 το πρωί για ένα άτομο που είχε βρεθεί μέσα στο χώρο όπου ζουν οι τίγρεις. «Του επιτέθηκαν και τον σκότωσαν. Εκτιμάται πως ένα δάγκωμα στο λαιμό του ήταν η βασική αιτία θανάτου», πρόσθεσε.

Η αστυνομία εξετάζει το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να διαπιστώσει ακριβώς πώς μπήκε στο χώρο ο νεαρός.

Δείτε το βίντεο