Την τρομακτική στιγμή που τρεις νεαροί- ανάμεσά τους μία 17χρονη έγκυος στον 4ο μήνα- βρέθηκαν απέναντι από έναν άνδρα που τους σημάδευε με πιστόλι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο Plymouth της Βρετανίας.

Ο 19χρονος σήμερα Alex Warren-Lean προσέγγισε έναν νεαρό και δύο κορίτσια στο δρόμο ζητώντας ένα τσιγάρο. Όταν δεν του έδωσαν, έβγαλε πιστόλι και τους απείλησε!

Τρομοκρατημένοι οι τρεις είπαν στον Warren-Lean που τους σημάδευε με το πιστόλι του πως η μία κοπέλα ήταν έγκυος και τότε εκείνος έκανε πίσω. Στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία.

Τα τρία θύματα επέστρεφαν από ένα πάρτι γενεθλίων, όταν πλησίασε ο Warren-Lean. «Μας ζήτησε τσιγάρο, δεν είχαμε. Συνεχίσαμε να περπατάμε κι εκείνος άρχισε να μας φωνάζει. Τράβηξε πιστόλι και μας απείλησε», αφηγήθηκε στο δικαστήριο η 17χρονη που, όπως είπε, φοβήθηκε για τη ζωή της, τη ζωή του αγέννητου μωρού της και των άλλων γύρω της.

Η συνήγορος του Warren-Lean, που ήταν τότε μόνο 17 χρονών, είπε στο δικαστήριο πως ο νεαρός είχε διαγνωστεί με αυτισμό όταν ήταν 12 χρονών, τον ανέλαβε η πρόνοια και αργότερα στράφηκε στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Διέπραττε μικροεγκλήματα για να εξασφαλίσει χρήματα για τον εθισμό του…

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο…