Την τρομακτική στιγμή που τρεις νεαροί- ανάμεσά τους μία 17χρονη έγκυος στον 4ο μήνα- βρέθηκαν απέναντι από έναν άνδρα που τους σημάδευε με πιστόλι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο Plymouth της Βρετανίας.

Ο 19χρονος σήμερα Alex Warren-Lean προσέγγισε έναν νεαρό και δύο κορίτσια στο δρόμο ζητώντας ένα τσιγάρο. Όταν δεν του έδωσαν, έβγαλε πιστόλι και τους απείλησε!

Τρομοκρατημένοι οι τρεις είπαν στον Warren-Lean που τους σημάδευε με το πιστόλι του πως η μία κοπέλα ήταν έγκυος και τότε εκείνος έκανε πίσω. Στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία.

Τα τρία θύματα επέστρεφαν από ένα πάρτι γενεθλίων, όταν πλησίασε ο Warren-Lean. «Μας ζήτησε τσιγάρο, δεν είχαμε. Συνεχίσαμε να περπατάμε κι εκείνος άρχισε να μας φωνάζει. Τράβηξε πιστόλι και μας απείλησε», αφηγήθηκε στο δικαστήριο η 17χρονη που, όπως είπε, φοβήθηκε για τη ζωή της, τη ζωή του αγέννητου μωρού της και των άλλων γύρω της.

Η συνήγορος του Warren-Lean, που ήταν τότε μόνο 17 χρονών, είπε στο δικαστήριο πως ο νεαρός είχε διαγνωστεί με αυτισμό όταν ήταν 12 χρονών, τον ανέλαβε η πρόνοια και αργότερα στράφηκε στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Διέπραττε μικροεγκλήματα για να εξασφαλίσει χρήματα για τον εθισμό του…

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.