Σύμφωνα με το δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ, ένας νεαρός πατέρας δολοφόνησε την έφηβη κοπέλα του και έκρυψε τη σωρό της κάτω από το πάτωμα του σπιτιού του, καλύπτοντας μάλιστα τη μυρωδιά του νεκρού σώματος με αρωματικά κεριά!

Ο 21χρονος Stephen Devesey κατηγορείται για τη δολοφονία της 18χρονης Nicole Cartmell, λίγες μόλις βδομάδες αφού είχε γεννήσει. Το περιστατικό έλαβε χώρα το περασμένο έτος, όταν οι φίλοι της 18χρονης είχαν ενημερώσει την αστυνομία ότι δεν είχε επικοινωνήσει μαζί τους για αρκετές ημέρες. Το αποσυντεθειμένο σώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε στις 2 Μαρτίου του 2011 στο σπίτι του 21χρονου, στο Μπέρμιγχαμ.

Ο Devesey δεν δίστασε μάλιστα να αλλάξει τη κατάσταση του στο Facebook από «engaged» σε «it’s complicated». Επιπλέον, όταν έμαθε πως η 18χρονη αναζητείτο από την αστυνομία, της έστελνε μηνύματα στο κινητό της, για να δείξει τάχα ότι ανησυχεί.

Ο 21χρονος έκρυψε το σώμα της κοπέλας στο πάτωμα του σπιτιού του, μαζί με παλιά ρούχα και σκουπίδια. Χρησιμοποίησε τη πιστωτική της κάρτα αρκετές φορές για να τραβήξει χρήματα, ενώ συχνά τηλεφωνούσε στο κινητό της για να καλύψει την ενοχή του.