Επί εννέα ολόκληρα χρόνια σε όποιο σχολείο, σε όποια παιδική χαρά κι αν πήγαινε έπεφτε θύμα bullying εξαιτίας των κιλών της και του σώματός της. Όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό όλο αυτό είχε τεράστια επίδραση στην ψυχολογία της.

Ένιωθε «λίγη», δεν ήθελε να βγαίνει από το σπίτι της, απομονώθηκε, κλείστηκε στον εαυτό της και όσο τα χρόνια περνούσαν η ιδέα και μόνο πως θα πρέπει να εμφανιστεί στον καθιερωμένο χορό της αποφοίτησης του σχολείου της, την τρομοκρατούσε.

Η 16χρονη Κλόι Ρόνσον, ωστόσο, είχε έναν «φύλακα άγγελο» ο οποίος… «ξηγήθηκε»! Κι αν σας παραξενεύει η χρήση της συγκεκριμένης λέξης, πρέπει να διαβάσετε και τη συνέχεια της ιστορίας.

Ο θείος της, ένας 42χρονος, έχει δημιουργήσει μια ομάδα μηχανόβιων που με την όψη τους και μόνο υπερασπίζονται θύματα bullying. Και αυτό ακριβώς έκανε και στην περίπτωση της ανιψιάς του.

Και κάπως έτσι, η 16χρονη Κλόι αντί για να πάει στο χορό του σχολείου της συνοδευόμενη από ένα αγόρι, συνοδεύτηκε από τον θείο της και… 126 ακόμα μοτοσικλετιστές της ομάδας κάνοντας την πλέον εντυπωσιακή είσοδο της βραδιάς. Όπως είναι φυσικό η Κλόι έγινε το πρόσωπο της βραδιάς και ουδείς σκέφτηκε να την πειράξει.