Ιδιαίτερα καλό ήταν το κλίμα ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Κιμ Γιονγκ Ουν στην ιστορική συνάντηση που είχαν στη Σιγκαπούρη.

Μάλιστα ο Τραμπ έκανε επίδειξη της θωρακισμένης λιμουζίνας του στον πρόεδρο της Βόρειας Κορέας.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του γεύματος των δύο αντιπροσωπειών και πριν την υπογραφή της ιστορικής συμφωνίας, ο πρόεδρος των ΗΠΑ οδήγησε τον Κιμ Γιονγκ Ουν στη θωρακισμένη λιμουζίνα του γνωστή και με το παρατσούκλι «Το Θηρίο» (The Beast).

Ένας άνδρας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ άνοιξε την πόρτα στον πρόεδρο της Βόρειας Κορέας ο οποίος είχε την ευκαιρία να δει το εσωτερικό του πολυτελούς και θωρακισμένου οχήματος.

Δεν είναι τυχαίο ότι, σύμφωνα με την Washington Post, ο Κιμ είναι κάτοχος μιας Mercedes Benz S600.

Ήταν σίγουρα συγκλονιστική στιγμή όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν συναντήθηκαν και αντάλλαξαν ιστορική χειραψία, σήμερα στις 09:00 (τοπική ώρα Σιγκαπούρης), σχολιάζει το CNN.

Παράλληλα οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις. «Είναι ωραίο που σας συναντώ κύριε πρόεδρε», είπε ο Κιμ απευθυνόμενος στον Τραμπ πριν κατευθυνθούν μαζί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να κάνουν σύντομες ανακοινώσεις.

Είναι προφανές ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είχε δεχτεί οδηγίες προκειμένου να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του κατά την αρχική χειραψία αλλά και στην κοινή φωτογραφία του με τον Κιμ.

Ωστόσο, ο πρόεδρος Τραμπ είναι δεν παρέλειψε με μία χαρακτηριστική χειρονομία (thumps up) να εκφράσει τον θαυμασμό του, όταν ο Κιμ ολοκλήρωσε τις πρώτες δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους.