«Από σήμερα η Ιταλία αρχίζει να λέει όχι στο εμπόριο ανθρώπων»

Για την άρνηση της Ιταλίας να δεχθεί πλοίο με μετανάστες μίλησε ο Ματέο Σαλβίνι


ΚΟΣΜΟΣ
0:47
11/06/2018
«Από σήμερα η Ιταλία αρχίζει να λέει όχι στο εμπόριο ανθρώπων»
9
loading

Στην απόφασή του να αρνηθεί την είσοδο σε ιταλικό λιμάνι στο πλοίο Aquarius, το οποίο μεταφέρει πάνω από 600 μετανάστες και πρόσφυγες, αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο Facebook, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι.

Ειδικότερα, ο γραμματέας της Λέγκα γράφει: «Στη Μεσόγειο υπάρχουν πλοία με σημαία Ολλανδίας, Ισπανίας, Γιβραλτάρ και Μεγάλης Βρετανίας. Και υπάρχουν ΜΚΟ γερμανικές και ισπανικές, υπάρχει η Μάλτα που δεν δέχεται κανέναν, η Γαλλία που απωθεί στα σύνορα, η Ισπανία η οποία υπερασπίζεται τα σύνορά της με τα όπλα, ουσιαστικά όλη η Ευρώπη φροντίζει τα συμφέροντά της».

«Από σήμερα και η Ιταλία αρχίζει να λέει όχι στο εμπόριο ανθρώπων, όχι στις μπίζνες της λαθρομετανάστευσης. Ο στόχος μου είναι να μπορέσω να εγγυηθώ μια ήσυχη ζωή στους νέους αυτούς στην Αφρική, και στα παιδιά μας στην Ιταλία», καταλήγει ο Ματέο Σαλβίνι. Η θέση του, σύμφωνα με πολλούς αναλυτές, κινδυνεύει να προκαλέσει σειρά εντάσεων τόσο με την Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο και με σειρά χωρών μελών της.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

9
σχόλια
 1. avatar FakeDeath

  Κρίμα ρε παιδιά να μη θέλετε τόσους επενδυτές και να πάει τόση ανάπτυξη χαμένη.

 2. avatar ΝΣ

  Οι ΙΤΑΛΟΙ είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

 3. avatar Άρρωστος

  Απάνθρωποι Ιταλοί. Σιγά ρε δεν μπορείτε να ταίσετε 5-6 εκ μετανάστες? Τσίπηδες.
  Ας είναι , θα τους πάρουμε εμείς. Τόσο τζίρο κάνουν άλλωστε οι ΜΚΟ ανά κεφάλι. Κανονικά αν είμαστε σοβαρό κράτος θα έπρεπε να διδάσκουμε το αντικείμενο στα πανεπιστήμια .Σίγουρη μπίζνα λέμε.

 4. avatar Λοιπόν….

  φέρτους εδώ....

 5. avatar Age

  Τον ψηφίσαν όμως. Εμείς εδώ πρώτα Τσίπρα και μετά μάλλον Κούλη μετά που τον σέρνει η αριστερά από την μύτη. Τι θέλουμε τώρα και γκρινιάζουμε;

 6. avatar zulu

  Μη ανησυχείτε σίγουρα θα τους φέρουν προς τα δω

 7. avatar ΝΧ

  Στείλε τους στον τσιπροκιο και την μερκελ τα κομμουνια

 8. avatar Νά αγιάσει τό στόμα σου !

  Επιτέλους ένας γείτονας μας υπουργός πού είπε Αλήθεια !
  Συγχαρητήρια !!!

 9. avatar Red pill

  Και η Δανία υποστηρίζει χώρες υποδοχής στην Αφρική και όχι στη Ευρώπη, (όπως στην Ελλάδα και την Ιταλία, για παράδειγμα).
  Γενικά αυτό που υποστηρίζεται σαν καλή πράξη και μονόδρομος είναι άλλη μια μεγάλη μπούρδα και ψέμα, από τις πολλές που μας έχουν ταίσει τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι ανάγκη να συνεχίζουν να χειροτερεύουν οι ζωές μας "γιατί δεν γίνεται αλλιώς". Υπάρχουν πάντα άλλοι τρόποι καλύτεροι αρκεί βέβαια να θέλεις αλλιώς βρίσκεις δικαιολογίες.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει