Δυνατοί λύτες του προβλήματος πώς μπορούν να χωρέσουν εννέα άτομα μέσα σε ένα μικρό αυτοκίνητο αποδείχθηκαν εννέα έφηβοι στη Γαλλία. Πάντως, αυτό που αποτελεί ίσως και μεγαλύτερη έκπληξη για τον λόγο που συνέβη αυτό, είναι το κίνητρο που είχαν…

Μπορεί να φανταστεί εύκολα κάποιος την απορία των αστυνομικών μηχανοκίνητης μονάδας της χωροφυλακής, όταν κατά τη διάρκεια ελέγχων το βράδυ του Σαββάτου (02/06), κοντά στην πόλη της Λυών, στην κεντροανατολική Γαλλία, έκανε σήμα σε ένα μικρό όχημα για να σταματήσει.

«Οι χωροφύλακες παρατήρησαν ότι το μικρό αυτοκίνητο δυσκολευόταν να σταματήσει και η αιτία ήταν ότι σε αυτό είχαν στοιβαχτεί εννέα έφηβοι», όπως γράφουν τα όργανα της τάξης στις σελίδες τους στο Twitter και το Facebook, προσθέτοντας ότι οι νεαροί είχαν βγει βόλτα… για να βρουν παγωτά.

«Τρεις από τους εφήβους καθόντουσαν μπροστά και οι έξι υπόλοιποι στο πορτμπαγκάζ!», διευκρινίζουν οι χωροφύλακες σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, δίνοντας και την απάντηση στην σπαζοκεφαλιά.

«Έπειτα από μια κατσάδα από τους γονείς τους», που πήγαν να μαζέψουν τα πολυμήχανα και ταυτοχρόνως άτακτα τέκνα τους, οι έφηβοι επέστρεψαν στα σπίτια τους «χωρίς ωστόσο τα παγωτά, τα οποία είχαν στο μεταξύ λιώσει», αναφέρουν οι γαλλικές Αρχές. Τσάμπα κόπος και τόσο στρίμωγμα, δηλαδή…