Η Kiki Minaj «καθαρίζει» πάνω από 7.000 ευρώ για τρεις μέρες δουλειάς, είναι λοιπόν πετυχημένη επαγγελματικά και ξέρει καλά τι λέει.

Και μίλησε πρόσφατα στην αποκαλυπτική εκπομπή «The Sex Business» του βρετανικού καναλιού Channel 5 ως η πιο ακριβοπληρωμένη μαύρη πορνοστάρ της Αγγλίας.

Και είπε πως όχι μόνο δεν νοιώθει ντροπή για τη δουλειά της, αλλά επιζητεί συνεχώς την προσοχή των άλλων, μιας και η βιομηχανία του πορνό «αφορά πρωτίστως στη γυναίκα».

Η Minaj μετακόμισε στο Λονδίνο από την αγγλική επαρχία για να γίνει λογίστρια, βρέθηκε ωστόσο να κάνει φωτογραφίσεις για το «Playboy», μιας και δεν μπορούσε να απορρίψει τα λεφτά. «Δεν επέλεξα απλά το πορνό, αποζητώ την προσοχή. Αυτό είναι όλο, μου αρέσει η προσοχή … Νομίζω πως στη βιομηχανία του σεξ οι γυναίκες προσλαμβάνονται πιο σοβαρά, όλα αφορούν πρωτίστως στη γυναίκα. Όταν οι άνθρωποι βλέπουν πορνό και είναι ένας άντρας και μια γυναίκα, επικεντρώνονται κυρίως στη γυναίκα».

Μιλώντας μάλιστα για τον ρόλο της γυναίκας, λέει χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον σεξισμό στη βιομηχανία του πορνό. Κάνουμε σεξ, δεν μπορείς να έχεις σεξισμό όταν κάνεις σεξ. Στο πορνό, εσύ είσαι η σταρ».

gfdgdg

Μετά περιέγραψε το πόσο γρήγορα έγινε γνωστή, κάτι που αύξησε κατά πολύ το μεροκάματό της και πριν καλά-καλά το καταλάβει, καθάριζε πάρα πολλά λεφτά, οργώνοντας ταυτοχρόνως όλη την Ευρώπη για γυρίσματα. «Είναι αρκετά διασκεδαστικό για μένα. Δεν το βλέπω σαν ‘‘ωχ, πρέπει να πάω στη δουλειά σήμερα’’, αλλά ‘‘θα κάνω σεξ!’’».

Και λέει πως η δουλειά της μοιάζει με της ηθοποιού, καθώς δείχνει το ίδιο μέλημα για τα ρούχα και το μακιγιάζ της, περνώντας ακόμα και 15 ώρες στην προετοιμασία πριν τη σκηνή της. Μια σκηνή που, όπως δηλώνει, μπορεί να κρατήσει ακόμα και λίγα λεπτά.

«Το πραγματικό κομμάτι του σεξ μέσα σε μια μέρα δουλειάς είναι περίπου 30%. Αυτή είναι η ζωή μας, να κάθεσαι και να περιμένεις».

Ταυτοχρόνως, διαχωρίζει εντελώς την προσωπική της ζωή από τα επαγγελματικά της: «Όταν κάνεις σεξ στο σπίτι, κάνεις απλώς σεξ, αγαπάς τον άλλο ή κάτι τέτοιο. Στο πορνό, πρέπει όλα να φαίνονται στην κάμερα, οπότε όλα πρέπει να είναι υπό κατάλληλη γωνία, δεν είναι και πολύ άνετα».

Και πώς κρίνει τελικά τη δουλειά της; «Βγάζω απλώς λεφτά, κάνω μια νόμιμη δουλειά, ξέρω πως είναι ασφαλής, πληρώνω τους φόρους μου, κάνω όσα πρέπει, δεν κάνω κακό σε κανέναν. Είναι αυτό που είναι»…