Πριν από τέσσερα χρόνια, ένας μπόντι μπίλντερ από τη Μεγάλη Βρετανία είχε ένα ατύχημα, το οποίο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του τον καθήλωσε σε αναπηρική καρέκλα χωρίς να του επιτρέπεται να συνεχίσει κανονικά τη ζωή του ή να έχει τη δυνατότητα να εργαστεί.

Όμως όπως μετέδωσε το yorkshirepost.co.uk, ο Curt Gorog είχε καταφέρει να ξεγελάσει την ασφαλιστική εταιρεία και να λαμβάνει ποσά χωρίς να τα δικαιούται. Τα τελευταία χρόνια έβγαλε με αυτή την κομπίνα κοντά στις 56.600 ευρώ, αλλά όπως κατάφερε να διαπιστώσει η εταιρεία, το πρόβλημα του Gorog δεν υπήρξε ποτέ.

Ο άνδρας είχε προσκομίσει πλαστά έγγραφα έτσι ώστε, η εταιρία που είχε αναλάβει την ασφαλιστική του κάλυψη, να του επιδικάσει ένα ποσό το χρόνο. Η ασφαλιστική, ωστόσο, μυρίστηκε κάτι και προσέλαβε με τη σειρά της μία εταιρεία, η οποία θα διαπίστωνε την αλήθεια των λεγομένων του Gorog.

Και η κίνησή τους αυτή δικαιώθηκε καθώς κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τον μπόντι μπίλντερ να έχει στην πλάτη του έναν πιτσιρικά και να κάνει push ups. Αυτό το βίντεο ήταν αρκετό για το δικαστήριο, το οποίο του επέβαλλε ποινή 39.000 ευρώ.