Αρκετοί από τους ενοίκους του Λευκοί Οίκου έχουν εμπλακεί σε ροζ σκάνδαλα που περιλαμβάνουν εξωσυζυγικές σχέσεις, ερωτικές συνευρέσεις σε ασυνήθιστους χώρους καθώς και σκανδαλιστικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική τους ζωή που δημοσιοποιήθηκαν.

Ακολουθούν ορισμένα από τα πιο γνωστά σκάνδαλα και ροζ ιστορίες με πρωταγωνιστές τους προέδρους των ΗΠΑ.

Από τους πιο «άτακτους» προέδρους στις αρχές του 20ου αιώνα, ήταν ο Γουόρεν Χάρντινγκ ο 19ος πρόεδρος των ΗΠΑ, που άσκησε τα καθήκοντά του από το 1921 μέχρι το 1923. Αν και παντρεμένος, οι φήμες τον θέλουν να έχει σχέσεις με άλλες τρεις τουλάχιστον γυναίκες.

Μάλιστα, μια από τις πιο πιπεράτες ιστορίες τον θέλει να διασκεδάζει με μια γυναίκα στο ιδιαίτερο γραφείο του, τη στιγμή που η σύζυγός του σε κατάσταση υστερίας δεν δίσταζε να επιτεθεί στο φρουρό που στεκόταν στην είσοδο και δεν την άφηνε να περάσει!

Ο Φραγκλίνος Ρούζβελτ επίσης είχε περάσει τη δική του ερωτική περιπέτεια πριν μπει στο Λευκό Οίκο. Συγκεκριμένα, είχε αναπτύξει σχέσεις με τη γραμματέα της συζύγου του που ξεκίνησαν λίγο μετά την πρόσληψή της το 1914. Η υπόθεση αυτή είχε και συνέχεια, καθώς 4 χρόνια αργότερα η σύζυγος, Άνα Ελιάνορ, ανακάλυψε γράμματα που αποκάλυπταν τη σχέση. Του προσέφερε διαζύγιο ώστε να είναι με τη γυναίκα που αγαπούσε ωστόσο η Λούσι, η πέτρα του σκανδάλου, όντας καθολική δεν μπορούσε να παντρευτεί ένα χωρισμένο άντρα με 5 παιδιά. 

Εξίσου άστατο βίο στα ερωτικά και όχι μόνο φέρεται να είχε και ο Κένεντι που συνδέθηκε με πλήθος εξωσυζυγικών σχέσεων. Μάλιστα μια εξ αυτών, η Άλφορντ έγραψε ένα βιβλίο το 2011 περιγράφοντας τη σχέση που ανέπτυξε με τον πρόεδρο όταν η ίδια μετρούσε μόλις 19 χρόνια ζωής. Εκεί περιγράφει πώς η πρώτη σεξουαλική συνεύρεση στη ζωή της έγινε με τον πρόεδρο το 1962…

Άλλες ιστορίες τον θέλουν να καπνίζει μαριχουάνα στο γραφείο του, συντροφιά μιας γυμνής κοπέλας και να είναι τόσο ζαλισμένος ώστε να μην είναι σε θέση ούτε να «πατήσει το κουμπί» σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης!

Ισχυρό αφροδισιακό φαίνεται πως ήταν το οβάλ γραφείο για τον πρόεδρο Λίντον Τζόνσον, καθώς πάνω σε αυτό φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με μια γραμματέα του.

Το ροζ σκάνδαλο, ωστόσο, που πήρε τη μεγαλύτερη έκταση, απασχόλησε την κοινή γνώμη όσο κανένα στο παρελθόν και πολλές λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν ήταν αυτό του προέδρου Κλίντον και της Μόνικα Λεβίνσκι που ξέσπασε το 1998. Η εξωσυζυγική σχέση του προέδρου με την νεαρή Λεβίνσκι είχε ξεκινήσει μετά την πρόσληψή της στο γραφείο του το 1995.

Τις λεπτομέρειες της σχέσης είχε μοιραστεί με τη φίλη της Λίντα Τριπ η οποία ηχογράφησε τους επίμαχους διαλόγους. Όταν ανακάλυψε υπεύθυνη δήλωση με την οποία η Λεβίνσκι αρνούνταν οποιαδήποτε σχέση με τον πρόεδρο, παρέδωσε τα στοιχεία στον ανεξάρτητο δικαστή Κένεθ Σταρ. Η συνέχεια του σκανδάλου περιείχε μπόλικες «πιπεράτες» λεπτομέρειες με φορέματα, λεκέδες και… πούρα. Η αρχική άρνηση του προέδρου μετατράπηκε σε υπό όρους παραδοχή με «τεχνικές» υποσημειώσεις για το είδος των σχέσεών τους.