Μια σκληρή αλήθεια ήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια για την οικογενειακή έριδα που πλήττει τον Musk και τον πραγματικό λόγο που δεν μιλάει εδώ και καιρό με τον εκατομμυριούχο πατέρα του.

Ο αποξενωμένος σήμερα Errol Musk, 72 ετών, έχει αποκτήσει έναν γιο με την 30χρονη θετή του κόρη, πρώην θετή του κόρη, όπως σημειώνει εκείνος με νόημα, μιας και με τη μητέρα της έχουν χωρίσει εδώ και καιρό.

Δεν παύει ωστόσο να είναι ο άνθρωπος που τη μεγάλωσε και αποκαλούσε για 18 ολόκληρα χρόνια «μπαμπά», κάτι που κάθεται στον λαιμό του Elon που έχει να του μιλήσει εδώ και 1,5 χρόνο. Και είναι πράγματι αυτός ο παράξενος δεσμός με την κατά 42 χρόνια νεότερή του Jana Bezuidenhout που έχει διαλύσει την οικογένεια.

eelmk3

Όπως μεταδίδει η «Daily Mail» που έφερε το θέμα στη δημοσιότητα, αυτός είναι ο λόγος που έκανε τον γιο Musk να περιγράψει τον πατέρα του στο περιοδικό «Rolling Stone» ως «απαίσιο ανθρώπινο ον»: «Ο πατέρας μου έχει πάντα ένα καλοστημένο σχέδιο του κακού. Θα σχεδιάσει το κακό. Σχεδόν ό,τι έγκλημα μπορείς να φανταστείς, το έχει κάνει. Σχεδόν ό,τι κακό μπορείς να διανοηθείς, το έχει κάνει. Είναι τόσο απαίσιος, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο».

Η «Daily Mail» προσέγγισε τον Errol Musk, που ζει πια στη βίλα του στη Νότια Αφρική, για τις δηλώσεις του γιου και εκείνος απάντησε ότι εννοεί ίσως μια κατηγορία για ανθρωποκτονία που εκκρεμούσε εναντίον του, αλλά αθωώθηκε αργότερα ως νόμιμη αυτοάμυνα (είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τρεις διαρρήκτες που είχαν εισβάλει στο σπίτι του).

Ο Errol ομολόγησε ωστόσο ότι τα παιδιά του δεν χάρηκαν καθόλου το γεγονός ότι απέκτησε έναν γιο, τον 10 μηνών σήμερα Elliot, από τη σύντροφό του και μοντέλο Jana, μια κοπέλα που συνέβη να μεγαλώσει ο ίδιος καθώς ήταν παντρεμένος με τη μαμά της Heide όταν η Jana ήταν τεσσάρων ετών. Έκτοτε η Heide προσπαθεί να κρύψει το σκάνδαλο, αν και τελικά όλα βγήκαν στο φως.

eelmk002

Όσο για τον Errol, είπε στην εφημερίδα ότι δεν θεωρεί τη Jana ως θετή του κόρη, καθώς «μόλις που θυμάμαι» τη μαμά της και δεν θα την αναγνώριζε αν τη συναντούσε λέει τυχαία στον δρόμο. Παρά το γεγονός δηλαδή ότι ήταν παντρεμένοι για 18 ολόκληρα χρόνια και έχουν αποκτήσει και δυο βιολογικά παιδιά μαζί, την Alexandra Musk και την Asha «Rose» Musk!