Λεπτομέρειες που σοκάρουν βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για τη φρικιαστική δολοφονία ενός νεαρού από την ερωτική του σύντροφο κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού με σαδομαζοχιστικές αναφορές. Η νεαρή Αναστάσια Ονεγκίνα όχι μόνο τον δολοφόνησε αλλά τον αποκεφάλισε, του έκοψε τα δάκτυλα, τα γεννητικά του όργανα. Κάποια από τα μέρη του τα πέταξε στα σκουπίδια, κάποια τα έβαλε στον καταψύκτη της και κάποια τα κρέμασε… με γάτζους στο διαμέρισμά της.

Όπως μετέδωσε η Mirror, αρχικά είχε αρνηθεί πως σκότωσε τον εραστή της Ντμίτρι Σίνκειτς. Υποστήριξε ότι τον βρήκε νεκρό και τον διαμέλισε… γιατί φοβήθηκε ότι θα κατηγορηθεί για δολοφονία. Πλέον η 21χρονη έχει ομολογήσει την πράξη της.

Ένας γείτονας έδωσε σοκαριστικές λεπτομέρειες: «Κατάφερα να δω τι γινόταν μέσα. Είχε κρεμάσει μέλη του σε τσιγκέλια. Τα χέρια και τα πόδια του ήταν στα σκουπίδια. Είχε βάλει τα εντόσθιά του στο ψυγείο και τα δάχτυλά του ήταν σκορπισμένα σε όλο το διαμέρισμα».

Η φρίκη, ωστόσο, δεν σταματά εδώ. Ενώ η 21χρονη διαμέλιζε το πτώμα, την πήρε τηλέφωνο η αδερφή της. Τότε η δολοφόνος στην ερώτηση «τι κάνεις;» της είπε: «Διαμελίζω το αγόρι μου».

Το δικαστήριο είχε διατάξει τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρείο για ενάμισι χρόνο.

Τώρα έχει διαταχθεί να υποβληθεί σε ψυχιατρικές εξετάσεις καθώς η έρευνα για την άγρια δολοφονία του συντρόφου της συνεχίζεται.