Σοκ έχει προκαλέσει στην Ινδία ο θάνατος ενός μικρού κοριτσιού, δύο μόλις ετών, το οποίο κακοποιήθηκε βάναυσα με αποτέλεσμα να υποστεί καρδιακή προσβολή και να καταλήξει.

Οι γιατροί που ανέλαβαν το εγκαταλελειμμένο βρέφος με φρίκη διαπίστωσαν ότι το κορμί του ήταν γεμάτο δαγκωματιές από ανθρώπινο στόμα!

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από μια ανήλικη κοπέλα στις 18 Ιανουαρίου με πολλαπλά τραύματα, σπασμένα χέρια και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Την ονόμασαν «μωρό θαύμα» καθώς προσπαθούσε να κρατηθεί με όλη της τη δύναμη στη ζωή, έχοντας υποστεί δύο καρδιακές ανακοπές και έχοντας προσβληθεί και από μηνιγγίτιδα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.

Υποβλήθηκε σε πέντε χειρουργικές επεμβάσεις στο νοσοκομείο AIIMS του Δελχί και παρουσίαζε σημάδια βελτίωσης. Μάλιστα, είχε βγει από τη μονάδα εντατικής θεραπείας, μέχρι που μια μέρα κατέληξε ξαφνικά.

Ο νευροχειρουργός Dr Deepak Aggarwal δήλωσε: «Οι λόγοι που προκάλεσαν την καρδιακή ανακοπή δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί. Η νεκροψία θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου της».

«Η ατμόσφαιρα στο νοσοκομείο είναι περίεργη, γιατί όλο το προσωπικό είχε δεθεί μαζί της» πρόσθεσε.

Η αστυνομία έχει συλλάβει μέχρι στιγμής 13 άτομα, μεταξύ των οποίων τον Raj Kumar, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε αφήσει τη μικρή στην 14χρονη φιλενάδα του.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ήταν θετός πατέρας της μικρής, και ότι η μητέρα της την είχε αφήσει έξω από το σπίτι μιας γυναίκας η οποία την είχε ως καμαριέρα.