Η Melanie Martinez είναι μια σταρλετίτσα που ξεπήδησε από το «The Voice» το 2012, αν και τώρα έχει πολλές εξηγήσεις να δώσει.

Την κατηγορεί βλέπετε η πρώην κολλητή της Timothy Heller, επίδοξη σταρ και του λόγου της, ότι ένα βράδυ που κοιμήθηκαν στο ίδιο κρεβάτι η Melanie την κακοποίησε σεξουαλικά ενώ κοιμόταν.

Η Heller είπε ότι επέτρεψε στη φίλη της να της ακουμπήσει το χέρι, καθώς μοιράζονταν το ίδιο κρεβάτι, μόνο που το πράγμα κλιμακώθηκε σε σεξουαλική επίθεση.

ooorthrtesefsfsef3

Η φίλη δημοσίευσε ό,τι θυμόταν από το περιστατικό στο Twitter, αναγκάζοντας τη Martinez να βγει και να δηλώσει πως η καλύτερή της φίλη «δεν είπε ποτέ όχι σε ό,τι αποφασίσαμε να κάνουμε μαζί».

«Είμαι αποτροπιασμένη και λυπημένη από τις δηλώσεις και την ιστορία που είπε η Timothy Heller», είπε το παλιό αστέρι του «Voice», «αυτό που μοιραζόταν εκείνη κι εγώ ήταν μια στενή φιλία. Προσπαθούσαμε να βοηθήσουμε η μία την άλλη. Και οι δυο μας είχαμε πρόβλημα να διαχειριστούμε τους προσωπικούς μας δαίμονες. Δεν είπε ποτέ όχι σε ό,τι αποφασίσαμε να κάνουμε μαζί. Και παρά το γεγονός ότι τραβήξαμε δρόμους χωριστούς, της στέλνω πάντα αγάπη και φως».

ooorthrtesefsfsef2

Η Heller είχε γράψει στο δημοφιλές κοινωνικό μέσο: «Το κρατούσα μυστικό για χρόνια, πείθοντας τον εαυτό μου ότι δεν ήταν μεγάλο πράγμα και πως δεν είχα πληγωθεί από αυτό. Το γεγονός ότι η καλύτερή μου φίλη με βίασε μοιάζει τρελό».

«Ποτέ δεν είπα ναι», καταλήγει, «είπα όχι επανειλημμένως… και για να μην υπάρχουν μπερδέματα, κακοποιήθηκα από την καλύτερή μου φίλη… Μου έκανε στοματικό έρωτα και μετά με διαπέρασε με ένα σεξουαλικό παιχνίδι χωρίς να με ρωτήσει. Αυτό ακριβώς συνέβη»…