Άσχημο και επώδυνο τραυματισμό σε ένα πολύ επικίνδυνο σημείο του σώματός του αποκόμισε ο ταυρομάχος Luis David Adame κατά τη διάρκεια ταυρομαχίας στο πλαίσιο φεστιβάλ στη Santa Maria de Queretaro του Μεξικού.

Την ώρα της ταυρομαχίας, σε μια κίνησή του, ο ταύρος χτύπησε με τα κέρατά του τον άνδρα στα γεννητικά όργανα, εκτοξεύοντάς τον στον αέρα. Στο βίντεο φαίνεται ο Luis David Adame να κρατά τη χτυπημένη περιοχή ενώ το λευκό κοστούμι του βάφεται κόκκινο από το αίμα, προσπαθώντας να καλύψει το τραύμα με τα χέρια του.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Ο Luis David Adame έχει ένα μεγάλο σκίσιμο και το δέρμα του έχει ανοίξει σε μήκος δέκα εκατοστών» ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ο γιατρός του. «Έχει επίσης τραυματιστεί στους όρχεις».

Ο ταυρομάχος απευθύνθηκε μέσω Twitter στους θαυμαστές του, ευχαριστώντας τους για την υποστήριξή τους, ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Ο Adame νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και αναμένεται να αναρρώσει. Όσο για τον άτυχο ταύρο που βασάνιζε κατά τη διάρκεια της εξοργιστικής ταυρομαχίας, μάλλον δεν θα έχει την ίδια τύχη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.