Ένας θρασύτατος ληστής στο Λονδίνο είχε κάνει μία μικρή προεργασία έξω από μία παμπ, παρατηρώντας ότι αφενός δεν είναι γεμάτη με κόσμο και αφετέρου μία γυναίκα κάθεται στη μπάρα δουλεύοντας με τον φορητό της υπολογιστή. Έτσι λοιπόν την θεώρησε εύκολο θύμα βάζοντας στο μάτι τον υπολογιστή της. Δεν υπολόγιζε όμως στο… μήκος του καλωδίου και στη μαχητικότητα της γυναίκας.

Όπως φαίνεται από το υλικό της κάμερας ασφαλείας ένας άνδρας φορώντας κράνος μπαίνει «κύριος» στην παμπ και αρπάζει το λάπτοπ από την μπάρα. Η γυναίκα όμως μέσα στο σοκ της αντιλαμβάνεται πως το καλώδιο του ρεύματος (πιθανότατα) ήταν αρκετά μεγάλο και ο κακοποιός δεν είχε πάρει όλα τα εξαρτήματα. Έτσι έπιασε το καλώδιο και άρχισε να τραβά πίσω τον φορητό της υπολογιστή αναγκάζοντας τον ληστή να επιστρέψει στο μαγαζί.

Στη επακόλουθη διελκυστίνδα, νικήτρια αναδεικνύεται η γυναίκα, ενώ αμέσως μετά, και άλλοι θαμώνες του καταστήματος παίρνουν στο κυνήγι τον νεαρό κραδαίνοντας σκαμπό από το μπαρ, τρέποντάς τον οριστικά σε φυγή από το σημείο.