Μια 26χρονη από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ που παντρεύτηκε με τη μητέρα της δήλωσε ένοχη τελικά στις πολιτειακές κατηγορίες για αιμομιξία.

Η Misty Spann καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών, τη μεγαλύτερη δυνατή ποινή, για τον γάμο με τη βιολογική της μητέρα Patricia Ann Spann, όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η Misty είχε μεγαλώσει με τη γιαγιά της, καθώς η 44χρονη μητέρα της είχε χάσει την επιμέλεια των τριών παιδιών της. Η Patricia είχε πει παλαιότερα, όταν είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές, πως μητέρα και κόρη επανενώθηκαν το 2014, όταν κάτι ερωτικό προέκυψε στην πορεία.

Τον Μάρτιο του 2016 όμως οι δυο τους πήγαν την ταμπού σχέση τους αρκετά επίπεδα παρακάτω, καταθέτοντας αίτηση για άδεια γάμου. Η μητέρα είπε πως δεν πίστευε ότι ο γάμος τους θα παραβίαζε τον νόμο, καθώς δεν ήταν επισήμως η μαμά της κοπέλας. Ακόμα και από το πιστοποιητικό γέννησης της κόρης είχε αφαιρεθεί το όνομα της μητέρας, κι έτσι θεώρησαν πως όλα θα ήταν καλά.

mamfkjsgksdrgersef1

Ο αιμομικτικός γάμος ανακαλύφθηκε όμως από τις πολιτειακές αρχές, όπως μεταδίδει το Associated Press, καθώς δεν ήταν ο πρώτος γάμος της Patricia. Γιατί βλέπετε το 2008 είχε παντρευτεί τον βιολογικό της γιο, ο οποίος 15 μήνες μετά τον ακύρωσε θεωρώντας την ένωσή τους αιμομικτική.

Η Patricia αντιμετωπίζει επίσης τις ίδιες κατηγορίες, δεν δέχτηκε όμως την προσφορά του εισαγγελέα, κι έτσι η δική της υπόθεση θα εκδικαστεί τον Ιανουάριο. Ο νόμος της Οκλαχόμα απαγορεύει τον γάμο ανθρώπων με πρώτο βαθμό συγγένειας, ακόμα και αν δεν υπάρχει το σεξουαλικό στην ένωση.

mamfkjsgksdrgersef2

Η σχέση μητέρας και κόρης έγινε φανερή όταν οι πολιτειακές κοινωνικές υπηρεσίες άρχισαν να ψάχνουν την περίπτωση της Patricia, η οποία είχε χάσει την επιμέλεια των τριών παιδιών της, τα οποία πέρασαν στη μητέρα του άντρα της. Ήταν η ίδια που εξομολογήθηκε τον ερωτικό δεσμό με την κόρη της, καθώς δεν πίστευε πως ο νόμος θα είχε πρόβλημα.

Η Misty έσπευσε επίσης να ακυρώσει τον γάμο με τη μητέρα της, παραθέτοντας στους λόγους όχι την «αιμομιξία», που είχε γράψει ο αδερφός της, αλλά «παρανομία και απάτη». Κι αυτό γιατί δήλωσε πως η Patricia την είχε διαβεβαιώσει πως είχε ψάξει το θέμα με δικηγόρους και μπορούσαν να παντρευτούν χωρίς συνέπειες…