Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα και τις επόμενες ημέρες τα σχολεία σε αρκετές περιοχές της ΠΓΔΜ εξαιτίας των ισχυρών χιονοπτώσεων και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου της χώρας, ενώ αρκετά ορεινά χωριά έχουν αποκλειστεί.

Από χθες το απόγευμα έχουν ματαιωθεί όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο των Σκοπίων, ενώ διακοπές της ηλεκτροδότησης σημειώθηκαν κατά διαστήματα τόσο στα Σκόπια όσο και σε άλλες πόλεις.

Ο δήμος των Σκοπίων έχει θέσει σε λειτουργία όλα τα εκχιονιστικά μηχανήματα και εργαλεία που διαθέτει για τον καθαρισμό των δρόμων στην πρωτεύουσα της ΠΓΔΜ. Η μετεωρολογική υπηρεσία της ΠΓΔΜ προβλέπει ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα διατηρηθούν μέχρι την Παρασκευή, οπότε και αναμένεται να εξασθενήσουν.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.