Θύτης και θύμα ήρθαν αντιμέτωποι σε τηλεοπτική εκπομπή και αν αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετά άβολο, τότε αρκεί να μάθετε πως το θύμα είναι πια ένας πολυεκατομμυριούχος εξπέρ στις πολεμικές τέχνες που έχτισε ουσιαστικά την καριέρα του πάνω στα δεινά που πέρασε ως πιτσιρικάς.

Το όνομά του είναι Matt Fiddes και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι σούπερ-σταρ δάσκαλος πολεμικών τεχνών (τάε κβο ντο, κουνγκ φου και kick boxing) και πρώην σωματοφύλακας υψηλών προσώπων, όπως του Μάικλ Τζάκσον, στο πλευρό του οποίου πέρασε μια ολόκληρη δεκαετία.

Μόνο που στην εκπομπή «This Morning» του καναλιού ITV ξανάγινε εκείνος ο πεντάχρονος μικρούλης που βασάνιζε ο νταής της τάξης για δύο μακρά χρόνια. Ο Matt Fiddes δεν έδειξε καμία τάση επιθετικότητας κατά του πρώην βασανιστή του Anthony, τον οποίο επαίνεσε κιόλας για τη γενναιότητά του να εμφανιστεί στο γυαλί.

Ο Matt βγήκε μάλιστα στην τηλεόραση για να διηγηθεί στους παρουσιαστές το πώς «ο νταής του σχολείου με έκανε εκατομμυριούχο»! Ήταν η κακοποίηση που «άναψε μια φωτιά μέσα μου», όπως είπε, και ανέπτυξε έτσι το ενδιαφέρον για την αυτοάμυνα και τις πολεμικές τέχνες, ως τρόπο να αντιπαρατεθεί στα πάνδεινα που περνούσε ως μπόμπιρας.

kfsdhfsh2

Σήμερα έχει μια σειρά από σχολές πολεμικών τεχνών στα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη και ζει πλουσιοπάροχα από αυτό που οι δάσκαλοί του θεωρούσαν ακατόρθωτο. Κι έτσι αυτός, όταν αγόρασε την πρώτη του Ferrari στην τρυφερή ηλικία των 21 ετών, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πεταχτεί μέχρι το σχολείο για να βρει εκείνη τη δασκάλα που του έλεγε διαρκώς ότι καριέρα στις πολεμικές τέχνες αποκλείεται να έκανε!

Όσο γίνονταν αυτά, κατέφτασε στο στούντιο και ο πρώην νταής, τον οποίο καλωσόρισε ο Matt ως εξής: «Είναι πραγματικός άντρας που το κάνει αυτό». Ο Anthony προσπάθησε πάντως να υποβαθμίσει το γεγονός της κακοποίησης, συνήθης πρακτική, λέγοντας: «Ναι, ναι, αυτά είναι πράγματα πεντάχρονων, τον έσπρωχνα στην ουρά για το γάλα».

kfsdhfsh3

Δεν μπορούσε ωστόσο να μη νιώσει άβολα από τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε το πλούσιο θύμα του: «Με συγκλόνισαν αυτά που είπε ο Matt για μένα, για να είμαι ειλικρινής».

Κι αν ο Matt υπήρξε εντυπωσιακά ειλικρινής για όσα είχε περάσει στο σχολείο στα χέρια του θύτη του, εύσημα αξίζουν και στον Anthony που βγήκε στην τηλεόραση για να παραδεχθεί πόσο κακό παιδί ήταν στα νιάτα του. Έστω κι αν παρίστανε πως τα θυμόταν κάπως διαφορετικά τα πράγματα…