Ο Τζόναθαν Μπραντ πούλησε το αυτοκίνητο του για να αγοράσει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων. Επειδή όμως λάτρευε το Ford Mustang του, αποφάσισε να εκτυπώσει σε κανονικό μέγεθος όλα τα τμήματα του αυτοκινήτου και ύστερα να τα συγκολλήσει υπομονετικά ένα προς ένα, από τους τροχούς και το ταμπλό μέχρι και τον κινητήρα!

Και σαν μην έφτανε αυτό, ο Μπραντ δεν χρησιμοποίησε τα αρχικά σχέδια του αυτοκινήτου, αλλά δημιούργησε το μοντέλο βάσει των αναμνήσεών του και χρησιμοποιώντας φωτογραφίες από παλιά μοντέλα Mustang.

Δημιουργώντας αρχικά ένα 3D μοντέλο του αμαξιού στον υπολογιστή του, στη συνέχεια εκτυπώνει τα κομμάτια του «παζλ» και τα κολλάει μεταξύ τους δημιουργώντας έτσι ένα πιστό αντίγραφο του αυτοκινήτου. Να σημειωθεί ότι πέρα από τις εκτυπώσεις του και τη κόλλα δεν χρησιμοποιήθηκε κανένα άλλο υλικό.

Το ολοκληρωμένο έργο του το ονόμασε «Ένα κομμάτι τη φορά» , εμπνευσμένος προφανώς από τους στίχους τραγουδιού του Τζόνι Κας.

Το ερώτημα είναι: Με τόσο χαρτί και μελάνι που χρησιμοποίησε ο Μπραντ σπατάλησε αρκετά χρήματα. Γιατί πολύ απλά δεν αγόραζε το αυτοκίνητό του πίσω;