Από μια αδιανόητη τραγωδία σημαδεύτηκε μια εκδρομή 17χρονων μαθητών στην Ινδία. Τα νεαρά αγόρια μαζί με το σχολείο τους επισκέφθηκαν μια λίμνη κοντά στην επαρχία Bengaluru.

Κάποια στιγμή, τα παιδιά αγνόησαν την προειδοποιητική πινακίδα σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται το κολύμπι στη συγκεκριμένη λίμνη και αποφάσισαν να κάνουν μία βουτιά. Έβγαλαν την… απαραίτητη selfie και στη συνέχεια βγήκαν από τα νερά προκειμένου να συνεχίσουν το παιχνίδι τους.

Με την πάροδο της ώρα, ένας από τους νεαρούς μαθητές κατάλαβε πως ο 17χρονος φίλος τους έλειπε. Άρχισαν να τον ψάχνουν, δίχως όμως αποτέλεσμα. Ένας από αυτούς άρχισε να κοιτάει τις φωτογραφίες που είχαν τραβήξει προκειμένου να εντοπίσει πότε ήταν η τελευταία φορά που υπήρχε ο 17χρονος σε κάποια από αυτές. Τότε ήταν που ανακάλυψαν κάτι τραγικό!

Στη selfie που είχαν βγάλει μέσα στη λίμνη, στο βάθος πίσω από αυτούς εμφανιζόταν ο 17χρονος να προσπαθεί να επιπλεύσει! Αμέσως επικοινώνησαν με τις τοπικές αρχές που έκαναν έρευνα και ανακάλυψαν το πτώμα του 17χρονου.

Η οικογένεια του 17χρονου ισχυρίζεται ότι οι καθηγητές που ήταν υπεύθυνοι για την εκδρομή, δεν έκαναν τίποτα αλλά η σχολή ισχυρίστηκε ότι κανένας εκπρόσωπός της δεν είχε συνοδεύσει τους έφηβους.