Ένας ιδιόρρυθμος πατέρας από την Αμερική έχει μείνει αξέχαστος στους συμμαθητές του γιου του, διότι όπως φαίνεται οι απόκριες γι’ αυτόν διαρκούν ολόκληρο το χρόνο. Κάθε πρωί που αφήνει τον γιό του στο σχολικό λεωφορείο, τα έκπληκτα παιδιά βλέπουν τον συμμαθητή τους να συνοδεύεται από ήρωες κόμικς, τραγουδιστές ή οτιδήποτε άλλο σκεφτεί να έχει ντυθεί ο πατέρας του!

Ο Dale Price έχει μέχρι στιγμής εμφανιστεί με 170 διαφορετικά κουστούμια, συνοδεύοντας τον 16χρονο γιο του, Rain στο σχολικό! Από τραγουδιστή των Kiss, Μάριο, Μεξικανό μέχρι σερίφη και κλόουν, η φαντασία του δεν έχει όρια. Μάλιστα, ο Dale διατηρεί προσωπικό ιστολόγιο όπου δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο με τις διάφορες αμφιέσεις που έχει επιλέξει.

Αν και αρχικά ο γιος του αισθανόταν ντροπιασμένος μπροστά στους συμμαθητές του, πλέον το έχει συνηθίσει και χαρακτηρίζει «αστεία» την ιδιόρρυθμη αυτή συμπεριφορά από μέρος του πατέρα του. Άλλωστε, οι αμφιέσεις προκαλούν γέλιο σε όσα παιδιά τυχαίνει να βρίσκονται μέσα στο σχολικό λεωφορείο.

Ο Dale που έχει χάσει το ένα του πόδι σε αυτοκινητιστικό ατύχημα δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει να ξεπροβοδίζει το παιδί του με αυτόν τον τρόπο και επιπλέον οι μελλοντικές του ενδυματολογικές επιλογές να γίνουν ακόμη πιο έξυπνες…