Το twitter του έκλεισε τον λογαριασμό επειδή σκότωσε… ένα κουνούπι

Η τραγελαφική ιστορία ενός Ιάπωνα που ανέβασε μια φωτογραφία με το νεκρό έντομο


ΚΟΣΜΟΣ
2:27
31/08/2017
Το twitter του έκλεισε τον λογαριασμό επειδή σκότωσε… ένα κουνούπι
1
loading

Ένας χρήστης του Twitter στην Ιαπωνία διαγράφηκε από το μέσο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης επειδή ανέβασε (με προφανέστατη χιουμοριστική διάθεση) τη φωτογραφία ενός νεκρού κουνουπιού το οποίο λίγες στιγμές νωρίτερα είχε σκοτώσει. Όπως είναι φυσικό η συγκεκριμένη ιστορία έχει προκαλέσει γέλια και ποικίλα σχόλια από τους υπόλοιπους χρήστες.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 20 Αυγούστου με χιουμοριστικό τρόπο γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό πως ένα κουνούπι τον τσιμπάει συνέχεια την ώρα που αυτός προσπαθεί να χαλαρώσει βλέποντας τηλεόραση.

Λίγο αργότερα, ανεβάζει μια φωτογραφία με το νεκρό έντομο τονίζοντας πως αυτό ήταν το κουνούπι που δεν τον άφησε να ηρεμήσει. Το…  θυμωμένο του  τιτίβισμα έγινε retweet περισσότερες από 31.000 φορές και άρεσε σε περισσότερους από 27.000 χρήστες.

_97598238_mozzi

Η εταιρεία που διαχειρίζεται το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, σύμφωνα με το bbc.com, είχε διαφορετική άποψη και λίγες ημέρες αργότερα του έκλεισε τον λογαριασμό! Όταν ο Ιάπωνας ενημερώθηκε για αυτή την εξέλιξη δημιούργησε ένα νέο λογαριασμό και από εκεί έκανε επίθεση στην εταιρεία ρωτώντας ταυτόχρονα ποια ακριβώς παραβίαση των κανόνων δημοσίευσης έκανε.

Η εξήγηση που ήρθε από το twitter είναι πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αναπτύξει μια σειρά νέων εργαλείων προκειμένου να καταπολεμήσει την παρενόχληση που υφίστανται ορισμένοι χρήστες από λογαριασμούς που στην ουσία είναι troll. Κάποιες φορές ένα τιτίβισμα επισημαίνεται από ένα αυτοματοποιημένο πρόγραμμα και όχι από κάποιον ανθρώπινο συντονιστή και έτσι δημιουργούνται παρόμοια προβλήματα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar olymbitis

    Υποκρισία παντού. Του Τραμπ το λογαριασμό πότε θα τον κλείσει;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει