Χρώματα, πάθος, δάκρυα, προσπάθεια, επιβίωση, χαρά, πόνος.

Αν μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις τότε σίγουρα δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τις παρακάτω φωτογραφίες.

Στις παρακάτω εικόνες συμπυκνώνονται όσα έγιναν στον κόσμο την εβδομάδα που πέρασε.

Δείτε πως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Reuters τα γεγονότα που συνέβησαν στον κόσμο τις τελευταίες επτά ημέρες.

Νόργουιτς, Αγγλία. Όταν η βασίλισσα συνάντησε έναν ημίγυμνο άνδρα

wrcrnmph12

Τη δεύτερη δημόσια εμφάνισή της, μετά το βαρύ κρυολόγημα που την ταλαιπώρησε έκανε την Παρασκευή η βασίλισσα Ελισάβετ. Η μονάρχης επισκέφτηκε μία έκθεση με θέμα τα νησιά Φίτζι, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε η έκφρασή της όταν την υποδέχτηκε ένας ημίγυμνος άνδρας ντυμένος με την παραδοσιακή φορεσιά.

Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη. Η Χρονιά του Κόκορα

wrcrnmph10

Με μια μικροσκοπική στολή κόκορα γιόρτασαν τη γέννηση αυτού του μωρού στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. To 2017 είναι η Χρονιά του Κόκορα στην Κίνα.

Σάντα Όλγα, Χιλή. Εννέα νεκροί και εκατομμύρια στρέμματα γης καμένα

wrcrnmph9

wrcrnmph8

Εννέα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη Χιλή και 1,9 εκατομμύρια στρέμματα δασικής έκτασης έχουν γίνει στάχτη στις χειρότερες πυρκαγιές που έχουν πλήξει ποτέ τη χώρα, για την κατάσβεση των οποίων έχουν κινητοποιηθεί 4.000 πυροσβέστες, στρατιωτικοί και εθελοντές.

Πρετόρια, Νότια Αφρική. Ομπάμα φτιαγμένος από… αλάτι

wrcrnmph7

Ο Percy Maimela, ένας αυτοδίδακτος καλλιτέχνης, βάζει τις τελευταίες πινελιές σε ένα πορτρέτο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα το οποίο δημιούργησε με… αλάτι, στο σπίτι του στην Πρετόρια.

Baghpur, Ινδία. Υπό τον έλεγχο του γητευτή

wrcrnmph6

Ο μικρός Ravi Nath ποζάρει στο Reuters για μια φωτογραφία με ένα φίδι κόμπρα στον οικισμό των γητευτών φιδιών Jogi Dera  στο χωριό Baghpur στην Ινδία.

Ρίο Γκράντε ντο Νόρτε, Βραζιλία. Εκτός ελέγχου οι φυλακές, εκατοντάδες αποδράσεις

wrcrnmph5 wrcrnmph3

Εξήντα δύο κρατούμενοι αναζητούνται στο Ρίο Γκράντε ντο Νόρτε της Βραζιλίας μετά την απόδρασή τους την περασμένη Τρίτη κατά τη διάρκεια εξέγερσης που ξέσπασε με αφορμή την κατάσχεση ενός κινητού τηλεφώνου. Ακολούθησε διαμαρτυρία και εξέγερση.

Μόντε Κάρλο, Μονακό. Βραβεία… τσίρκου

wrcrnmph4

Οι αδελφοί Zapashny κέρδισαν το βραβείο Silver Clown στο γκαλά του 41ου Διεθνούς Φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο στο Μονακό.

Πεσαβάρ, Πακιστάν. Η άγνωστη διεμφυλική κοινότητα

wrcrnmph2

Η διεμφυλική κοινότητα του Πακιστάν απαριθμεί περισσότερα από 500.000 μέλη και μόλις πριν από δύο χρόνια αναγνωρίστηκε επίσημα από το κράτος.

Μπίχατς, Βοσνία – Ερζεγοβίνη. Ο άνδρας – μαγνήτης

wrcrnmph1

Ο 38χρονος Nermin Halilagic από τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη ανακάλυψε τυχαία ότι το δέρμα του λειτουργεί σαν μαγνήτης. Χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο, ο ίδιος λέει ότι είναι σε θέση να έλκει κουτάλια, πηρούνια, μαχαίρια, και άλλα κουζινικά σκεύη και όχι μόνο, καθώς και μη μεταλλικά αντικείμενα, όπως τηλεχειριστήρια και κινητά τηλέφωνα!