Ο γενναιόδωρος Τζορτζ Μάικλ και οι μυστικές φιλανθρωπίες

Ο διάσημος τραγουδιστής βοηθούσε κρυφά όσους είχαν ανάγκη


ΚΟΣΜΟΣ
16:58
27/12/2016
Ο γενναιόδωρος Τζορτζ Μάικλ και οι μυστικές φιλανθρωπίες
loading

Λίγα 24ωρα μετά από τον αιφνιδιαστικό θάνατο του 53χρονου Τζορτζ Μάικλ από καρδιακή ανεπάρκεια που συγκλόνισε τον κόσμο της μουσικής και γέμισε θλίψη τους εκατομμύρια θαυμαστές του ανά την υφήλιο, δεν σταματούν να έρχονται στο φως ιστορίες για τις μυστικές φιλανθρωπίες του διάσημου τραγουδιστή, τις οποίες δεν γνώριζαν παρά μόνο ελάχιστοι.

Ο παρουσιαστής, σκηνοθέτης και παραγωγός Ρίτσαρντ Οζμάν αποκαλύπτει μία άλλη πλευρά του ποπ σταρ, αυτή του ανθρώπου που βοηθούσε τους συνανθρώπους του όταν είχαν ανάγκη χωρίς μάλιστα να θέλει οι πράξεις ανθρωπιάς να γίνονται γνωστές.

Σύμφωνα με τον Οζμάν όταν ήταν παραγωγός του τηλεπαιχνιδιού Deal, μία διαγωνιζόμενη ήλπιζε ότι θα κέρδιζε 15 χιλιάδες λίρες προκειμένου να πληρώσει για την θεραπεία της για την εξωσωματική γονιμοποίηση που ήθελε να κάνει.

Τελικά όμως δεν κατάφερε να συγκεντρώσει αυτό το πόσο και τότε ο Τζορτζ Μάικλ που όπως είπε ο Οζμάν, πρέπει να παρακολουθούσε το τηλεπαιχνίδι από την τηλεόραση, τηλεφώνησε στην εκπομπή έμαθε τα στοιχεία της παίκτριας και της έδωσε όλο το ποσό που χρειάζονταν για την θεραπεία.

Σύμφωνα με τον Independent, η πράξη αυτή του ποπ σταρ έμεινε μυστική μέχρι και την ημέρα του θανάτου του.

Βέβαια η φιλανθρωπική δράση του καλλιτέχνη ήταν γνωστή αφού είχε ενεργή συμμετοχή στην περίφημη Band Aid, στην οποία συμμετέχουν πολλοί Βρετανοί και Ιρλανδοί μουσικοί με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά της Αφρικής, ενώ ήταν και μέλος της οργάνωσης Rainbow Trust, που συγκεντρώνει χρήματα για παιδιά που πάσχουν από ανίατες ασθένειες.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει