Χρησιμοποιούν τους σκύλους σαν δόλωμα

Για να «ρίξουν» γυναίκες


ΚΟΣΜΟΣ
19:09
22/10/2011
Χρησιμοποιούν τους σκύλους σαν δόλωμα
2
loading

Μπορεί να σας έρχονται στο μυαλό σκηνές από ταινίες κι όμως ολοένα και περισσότεροι Βρετανοί ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιούν τα κατοικίδια τους για να γνωρίσουν νέους ανθρώπους.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε, το 15% των αντρών παραδέχτηκαν ότι το να έχουν ένα ζωάκι θα τους έκανε να φαίνονται πιο ελκυστικοί, πιο υπεύθυνοι και πιο αφοσιωμένοι ενώ το 36% των γυναικών δήλωσαν ότι τους είναι πιο εύκολο να προσεγγίσουν έναν άντρα ενώ έχει βγάλει βόλτα το σκύλο του.

Μάλιστα το 1/5 των αντρών που συμμετείχαν στην έρευνα εξέφρασαν την άποψη ότι θα είχαν περισσότερες πιθανότητες να εξασφαλίσουν ένα ραντεβού αν μπορούσαν να εκπαιδεύσουν το σκύλο τους να φερθεί αναλόγως απέναντι σε μια κοπέλα που τους ενδιαφέρει.

Επίσης, 69% των γυναικών θεωρούν ότι τα ζώα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σπάσει ο πάγος στις συζητήσεις με το αντίθετο φύλο καθώς είναι η κατάλληλη αφορμή για να προσεγγίσουν κάποιον.

Πιο δημοφιλείς στη λίστα με τα ζώα που ενδείκνυνται ως εργαλεία για φλερτ αποδεικνύονται οι σκύλοι και ιδιαίτερα οι πιο τριχωτοί και μεγάλοι σε μέγεθος.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar mpampis

    ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

  2. avatar Soulcracker

    Το ζωακι και ενα μικρο μωρο, αν εισαι εργενης αποτελουν μαγνητες για το θυληκο φυλο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει