Ένα περιστρεφόμενο κρεβάτι, προκειμένου να βοηθήσει τη σύζυγό του που ταλαιπωρούνταν επί χρόνια από πέτρες στα νεφρά, έφτιαξε ένας Κινέζος. Ο Zhu Qinghua, που ξόδεψε όλες του τις αποταμιεύσεις σε γιατρούς για να θεραπευτεί η γυναίκα του, δηλώνει πως αγαπά πάρα πολύ τη γυναίκα του και ότι θα έκανε τα πάντα για να τη σώσει.

Ο 51χρονος αγρότης κατοχύρωσε μάλιστα και την πατέντα για το μηχάνημά του από τις κινεζικές αρχές μετά τη βελτίωση που καταγράφηκε στην υγεία της συζύγου του. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της People’s Daily Online, η γυναίκα Zhu Qinghua πρωτοδιαγνώστηκε με πέτρες στα νεφρά το 1993 και υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεσή τους.

kinkrv2

Τρία χρόνια αργότερα όμως, το πρόβλημα επανεμφανίστηκε και μάλιστα η κατάστασή της χειροτέρεψε, με αποτέλεσμα οι γιατροί να χρειαστεί να χρειαστεί να αφαιρέσουν το αριστερό της νεφρό. Όταν το πρόβλημα χειροτέρεψε, οι γιατροί ξεκαθάρισαν ότι η κατάστασή της δεν επέτρεπε άλλη επέμβαση αλλά ούτε και κάποια φαρμακευτική αγωγή θα μπορούσε να τη βοηθήσει.

«Αγαπώ τη γυναίκα μου πάρα πολύ. Εκείνη την εποχή, σκέφτηκα ότι αν η γιατροί δεν μπορούν να σώσουν το νεφρό της γυναίκας μου, τότε εκείνη θα κινδύνευε και η οικογένειά μου θα κατέρρεε. Για να κρατήσω την οικογένειά μου, έπρεπε να ξοδέψω όλα μου τα χρήματα και να χρεωθώ. Εκείνη την εποχή, σκεφτόμουν ότι θα έκανα τα πάντα για να σώσω τη γυναίκα μου», δήλωσε ο ίδιος.

kinkrv3

Οι γιατροί είχαν συστήσει στη γυναίκα να στέκεται ανάποδα, αλλά εκείνη ήταν τόσο αδύναμη που δεν μπορούσε. Και τότε προέκυψε η ιδέα για το περιστεφόμενο κρεβάτι, που μπορούσε να γυρίσει τη γυναίκα ανάποδα και να τη βοηθήσει με την πάθησή της.

Το μηχάνημα ολοκληρώθηκε έπειτα από έναν μήνα δουλειάς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έπειτα από 5-6 ημέρες χρήσης, η κατάστασή της βελτιώθηκε και μάλιστα άρχισε να εργάζεται και πάλι στη φάρμα της οικογένειας. Όταν το 2005 οι πέτρες επανεμφανίστηκαν, ο Zhu αποφάσισε να αναβαθμίσει το μηχάνημά του, ώστε να στριφογυρνά κάθετα και οριζόντια. Και για άλλη μια φορά παρατηρήθηκε βελτίωση στην κατάσταση της υγείας της.

kinkrv4

kinkrv5

kinkrv6

kinkrv7

kinkrv8

kinkrv9

kinkrv10