Ένας αργεντίνος εκατομμυριούχος με τη σύζυγό του έχουν προκαλέσει οργή μετά από τις εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και τους δείχνουν να ποζάρουν δίπλα σε νεκρά ζώα που έχουν κυνηγήσει.

Ο 42χρονος επιχειρηματίας Matias Garfunkel και η 33χρονη σύζυγός του και μοντέλο Victoria Vannucci έχουν βρεθεί στο στόχαστρο από τη στιγμή που οι φωτογραφίες από το κυνήγι κοινοποιήθηκαν δημόσια.

Ένας ανώνυμος χρήστης του Twitter δημοσίευσε πρόσφατα τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε διακοπές το 2011, στην Αφρική, στις οποίες το ζευγάρι απεικονίζεται να χαμογελά δίπλα σε διάφορα νεκρά ζώα. Σε μια από τις εικόνες, το ζευγάρι φαίνεται να έχει φωτογραφηθεί με ένα νεκρό λιοντάρι, με τον 42χρονο να έχει ένα πούρο στο στόμα του και να κρατάει ένα όπλο, χαμογελώντας, πλάι στη γυναίκα του.

Η σύζυγός του, που είναι μοντέλο και ιδιοκτήτρια ενός sex shop ποζάρει επίσης δίπλα σε ένα νεκρό ζώο το οποίο προφανώς πυροβολήθηκε από εκείνη καθώς κρατά ένα όπλο στο δεξί της χέρι. Ένας νεκρός κροκόδειλος και ένας ρινόκερος είναι επίσης ανάμεσα στα ζώα που φαίνονται να κείτονται νεκρά στις φωτογραφίες δίπλα στα χαμογελαστά και γεμάτα περηφάνια πρόσωπα.

Πολλοί χρήστες του Twitter έσπευσαν να εκφράσουν τον αποτροπιασμό και την οργή τους για τις φωτογραφίες. Άλλοι αναφέρουν ότι δεν μπορούν να πιστέψουν πώς κάποιος σκοτώνει τόσο εύκολα ένα ζώο απλά για την ευχαρίστησή του.

Το ζευγάρι αρνήθηκε να σχολιάσει τις φωτογραφίες, αλλά έχει κάνει καταγγελίες στην αστυνομία για το προσωπικό υλικό που διέρρευσε. Επιπλέον ζήτησε να ερευνηθεί ένα πρόσωπο από το οικογενειακό του περιβάλλον το οποίο χαρακτήρισε ως «χάκερ»…

spspar1 spspar3 spspar4 spspar5 spspar6 spspar7 spspar8 spspar9

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.