Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησε η αστυνομία στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν αυτός γρονθοκόπησε στο πρόσωπο ένα μωρό στη μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ.

Το πέντε ημερών μωράκι καθόταν στο καρότσι του όταν ένας άνθρωπος το πλησίασε και η οικογένεια τον άκουσαν να λέει: «Ελάτε να ρίξουμε μια ματιά σε αυτό το όμορφο μωρό». Μέσα σε δευτερόλεπτα η μητέρα είδε έντρομη τον άνδρα να χτυπάει στο πρόσωπο το μωρό το οποίο ξέσπασε σε κλάματα.

basbdga2

Στη συνέχεια ο άνδρας υποστήριξε ότι δεν φαντάστηκε πως το μωρό ήταν αληθινό και ότι στην πραγματικότητα νόμιζε πως ήταν μια πλαστική κούκλα. Το βρέφος μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο όπου παρέμεινε για λίγες ώρες μέχρι να διαπιστωθεί αν είχε κάποιο σοβαρό τραύμα.

Η 27χρονη μητέρα του μωρού περιγράφει το σκηνικό λέγοντας ότι βρισκόταν στο σούπερ μάρκετ κάνοντας μερικά γρήγορα ψώνια όταν έγινε η ξαφνική επίθεση.

basbdga3

Η ίδια δήλωσε σύμφωνα με την Daily Mail: «Απλά δεν μπορώ να το πιστέψω. Και ειδικά ότι αυτό συνέβη σε ένα πέντε ημερών μωρό. Ήταν η πρώτη μέρα που βγήκαμε έξω και τώρα είμαι πάρα πολύ φοβισμένη για να το ξανακάνω. Η επτάχρονη κόρη μου ήταν έκει, τα είδε όλα και άρχισε να ουρλιάζει. Σκέφτηκε ότι με τη γροθιά σκότωσε το μωρό. Δεν θέλω να το αγγίξει ποτέ κανείς ξανά. Δεν μπορώ ακόμη να πιστέψω πώς βρέθηκε κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο».

basbdga4

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι γονείς, το σπίτι τους ήταν πολύ κοντά και γι’ αυτό πήραν μαζί τους το μωρό στα ψώνια χωρίς ποτέ να περιμένουν ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.

Τώρα, ο 63χρονος κρατείται από την αστυνομία για την επίθεση μέχρι να γίνει έρευνα και να του αποδοθεί τυχόν ποινή για το συμβάν.

basbdga5