Ένας άνδρας ο οποίος υποψιαζόταν ότι η σύζυγός του χτυπάει το μικρό αγοράκι τους αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα στο σπίτι για να  διαπιστώσει εάν οι φόβοι του ήταν βάσιμοι.

Η κάμερα όντως έδειξε αυτό που φοβόταν και το βίντεο κάνει αυτές τις μέρες το γύρο του διαδικτύου. Ο ανήσυχος σύζυγος είχε εγκαταστήσει τις κάμερες ασφαλείας σε όλους τους χώρους του σπιτιού τους στην Ινδία μετά τη συνεχή ύποπτη συμπεριφορά της γυναίκας του προς το παιδί τους, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

Όμως αντί να τον ηρεμήσει και να του διώξει το άγχος, το βίντεο επιβεβαίωσε με το χειρότερο τρόπο όσα υποπτευόταν και αποδείχθηκε πως δυστυχώς είχε δίκιο.

Στο λίγων δευτερολέπτων βίντεο φαίνεται η γυναίκα να ταρακουνάει και να χαστουκίζει το μικρό αγοράκι σε ένα δωμάτιο του σπιτιού!

Αρχικά φαίνεται να παίζει μαζί του, αλλά σε λίγα δευτερόλεπτα το αρπάζει με δύναμη και το σπρώχνει βίαια προς τα μπροστά. Τότε αρχίζει να το χαστουκίζει κατ’ επανάληψη στην πλάτη.

xtapodi1

Το μωράκι παραμένει ακίνητο καθώς εκείνη το χτυπάει γεγονός που υποδεικνύει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές.

Όταν σταματάει για λίγο είναι μόνο για να φτιάξει τα βραχιόλια της και στη συνέχεια εξακολουθεί να το τραντάζει και να το σπρώχνει με βία. Το αρπάζει ακόμη από το λαιμό λίγα δευτερόλεπτα πριν σταματήσει το κλιπ.

xtapodi2

Όπως είναι φυσικό, το βίντεο έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις ενώ δεν είναι γνωστά τα στοιχεία της γυναίκας και τι ακολούθησε μετά το συγκεκριμένο περιστατικό.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.