Αυτό το ζευγάρι αποφάσισε να αναπαραστήσει σχεδόν κυριολεκτικά το «μαζί μέχρι το θάνατο» με τη διοργάνωση μιας μακάβριας φωτογράφησης για τον αρραβώνα του.

Η 27χρονη Shi Jaramillo και ο αρραβωνιαστικός της, ο 37χρονος Patrick Reetz από το Τέξας είχαν μια ιδέα για να δείξουν ότι η αγάπη τους θα είναι αθάνατη στο τέλος. Η νεαρή δήλωσε ότι αγαπάει τις ταινίες τρόμου και το ζευγάρι ήταν αποφασισμένο να σηματοδοτήσει με αυτόν τον τρόπο τον αρραβώνα του και να κάνει μια φωτογράφηση σαν από ταινία κι όχι κάτι συνηθισμένο.

«Είμαστε λίγο διαφορετικοί και δε θέλαμε κάτι συνηθισμένο. Όταν το είπαμε στο φωτογράφο, μάς είπε ότι είναι φοβερή ιδέα. Ο αρραβωνιαστικός μου διδάσκει ανατομία κι εγώ αγαπώ τις ταινίες τρόμου και σκεφτήκαμε ποιο θα ήταν το πιο τρελό πράγμα που θα μπορούσαμε να κάνουμε», αναφέρει η ίδια και προσθέτει ότι αποφάσισαν η φωτογράφηση να έχει θέμα τον τρόμο, αλλά όχι σε πολύ ακραία μορφή.

Ο Patrick σκέφτηκε να χρησιμοποιήσουν και μαχαίρια πίσω από την πλάτη σατιρίζοντας κατά κάποιο τρόπο τις παραδοσιακές φωτογραφίες αρραβώνων. Τελικά οι φωτογραφίες είναι… ματωμένες και έχουν σχολιαστεί, δικαίως, ως άκρως μακάβριες, ενώ το ζευγάρι είναι ενθουσιασμένο με το αποτέλεσμα. Οι ίδιοι παραδέχονται ότι γι’ αυτούς η όλη διαδικασία ήταν πολύ αστεία και πέρασαν την περισσότερη ώρα γελώντας.

Στις φωτογραφίες φαίνεται το ζευγάρι να σέρνει ακόμη και ένα υποτιθέμενο πτώμα μέσα σε μια σακούλα. Διαβεβαιώνουν βέβαια γελώντας ότι πρόκειται για μια κούκλα. Τραβούσαν βέβαια τα βλέμματα στα πολυσύχναστα μονοπάτια στο δάσος, καθώς το ψεύτικο αίμα με το οποίοι είχαν καλυφθεί προκαλούσε απορία και ενίοτε φόβο στους περαστικούς. Το ζευγάρι έχει κανονίσει το γάμο του για τον Αύγουστο και αναμένεται να μην είναι τίποτα λιγότερο… εντυπωσιακό από τους αρραβώνες έχοντας ένα αντίστοιχο θέμα. bleng2 bleng3 bleng4 bleng5