Ο άντρας αυτός κατηγορείται ότι πέταξε τον 7χρονο γιο του από το πλοίο, με το οποίο έκαναν μια κρουαζιέρα σε αξιοθέατα στο Newport Harbor της Καλιφόρνια.

Ο ίδιος δεν αρνείται το περιστατικό και μάλιστα ισχυρίζεται ότι ήταν στο πλαίσιο πειράγματος μεταξύ τους.
«Δεν προσπάθησα να σκοτώσω το γιο μου. Παίζαμε με τα νερά. Είπαμε να πέσουμε μέσα στο νερό μαζί γιατί σκεφτήκαμε ότι θα είχε πλάκα» είπε ο Sloane Briles.

Δύο από τους 85 επιβάτες που βρισκόντουσαν στο πλοίο το απόγευμα της Κυριακής περιέγραψαν τα γεγονότα… λίγο διαφορετικά!

Δήλωσαν σοκαρισμένοι από αυτό που αντίκρισαν.

«Βρισκόμασταν στο πλοίο Queen και ξαφνικά είδαμε έναν άντρα να πετάει το αγοράκι στο νερό. Αυτός ο άντρας ήταν πολύ ενοχλητικός καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού» είπε μια επιβάτης στο σερίφη της επαρχίας Orange County.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του σερίφη, Jim Amormino, είπε ότι ο 35χρονος πατέρας ήταν μαζί με τη φίλη του και τους δύο γιους του, που είχε αποκτήσει από προηγούμενο γάμο και πως εκείνος απείλησε να ρίξει το παιδί στο νερό, αν δε σταματούσε να κλαίει.

Μέλη του πληρώματος του πλοίου κατέθεσαν ότι ο Briles είπε στο παιδί ότι έπρεπε να γίνει «πιο σκληρός» και τον έριξε στο νερό.

Κάποιος έριξε σωσίβιο προς το μέρος του παιδιού και ανασύρθηκε σώο από μια άλλη βάρκα.
Ο Briles συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ αρνείται τις κατηγορίες μαρτύρων ότι το παιδί έκλαιγε και δήλωσε πως ποτέ δεν έχει χτυπήσει το παιδί του.