Ο Archie από το Μάντσεστερ ισχυρίζεται ότι είναι πολύ παχύς για να βρει μια δουλειά εκτός από αυτήν που κάνει για 4 εβδομάδες το χρόνο, όταν ντύνεται Άγιος Βασίλης και υποδέχεται τα μικρά παιδιά για να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο άνδρας που ζυγίζει 165 κιλά δεν έχει δουλέψει με πλήρη απασχόληση τα τελευταία 6 χρόνια. Η μόνη δουλειά του είναι να προσποιείται τον Άγιο Βασίλη κάθε Δεκέμβριο, μία εργασία η οποία, όπως λέει, είναι η καλύτερη, καθώς το μόνο που έχει να κάνει είναι «να μένει καθισμένος σε μία καρέκλα και να λέει ψέμματα όλη μέρα στα παιδιά».

Ο ίδιος εμφανίστηκε σε εκπομπή του Channel 5 και σε ένα κλιπ από τη ζωή του, εμφανίζεται να δηλώνει: «Είναι η καλύτερη δουλειά. Δεν υπάρχει καμία δουλειά σαν αυτή. Απλά κάθεσαι και λες ψέμματα στα παιδιά», είπε και πρόσθεσε ότι κάνει ερωτήσεις όπως: «Είναι καλό παιδί; Ήταν αρκετά καλός για να του φέρω δώρο; Αν κοιμάσαι στο κρεβάτι σου και όχι στο κρεβάτι των γονιών σου θα σου φέρω πολλά δώρα».

Ο Archie αποκαλύπτει ότι είναι τόσο παχύς ώστε ακόμη κι αν κατάφερνε να αδυνατίσει θα ήταν ιδανικός για την εποχιακή δουλειά που κάνει κάθε Χριστούγεννα και λέει χαρακτηριστικά: «Θα μπορούσα να χάσω 60 κιλά και να είμαι ακόμα κατάλληλος για Άγιος Βασίλης γιατί είμαι 165 κιλά».

Η εκπομπή στην οποία εμφανίστηκε είναι ουσιαστικά ένα ντοκιμαντέρ για τους παχύσαρκους ανθρώπους της Βρετανίας και τη ζωή τους, με τους περισσότερους απ’ αυτούς να λένε ότι δυσκολεύονται να βρουν δουλειά λόγω των κιλών τους.

Σε κάθε επεισόδιο εμφανίζεται και μια διαφορετική ιστορία με μία από αυτές να είναι του Archie ο οποίος βέβαια δείχνει να μην τον ενδιαφέρει να βρει κάποια άλλη δουλειά απ’ αυτή του «Άγιου Βασίλη» η οποία θεωρεί πως είναι η καλύτερη που υπάρχει. Δηλώνει μάλιστα ότι δεν ντρέπεται να λέει ότι του αρέσει να κάθεται και να «λέει ψέμματα» στα παιδιά αφού αυτή είναι η πραγματικότητα.

douleyeiiso1 douleyeiiso2 douleyeiiso3 douleyeiiso4 douleyeiiso5