Στην ετήσια τόπλες παρέλαση στα πλαίσια της «Go Topless Day» στη Venice Beach στην Καλιφόρνια πήραν μέρος εκατοντάδες γυναίκες, άντρες και παιδιά.

Η εκδήλωση παραδοσιακά πραγματοποιείται κάθε χρόνο την Κυριακή μετά ή πριν την ημέρα Ισότητας των Γυναικών στις 26 Αυγούστου και πρόκειται να επαναληφθεί σε δύο πόλεις του Καναδά την επόμενη εβδομάδα.

Πολλοί συμμετέχοντες επέλεξαν να «τα πετάξουν όλα» ενώ άλλοι προτίμησαν να βγάλουν τις μπλούζες και να βάλουν διάφορα αυτοκόλλητα. Επιπλέον δεν ήταν λίγοι οι άντρες που φόρεσαν στηθόδεσμους για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην υποκρισία που τους επιτρέπει γενικά να είναι γυμνοί από τη μέση και πάνω.

Οι διαδηλωτές είχαν και πλακάτ που ανέγραφαν «Άνδρες και γυναίκες έχουν θηλές. Γιατί οι γυναίκες πρέπει να κρύβουν τις δικές τους;».

Η εκδήλωση είναι εμπνευσμένη από τους Raelians, μια ομάδα που ιδρύθηκε από τον πρώην αθλητικό δημοσιογράφο Claude Vorilhon, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είχε πολλές συναντήσεις με εξωγήινους. Το συγκεκριμένο γκρουπ πρεσβεύει τον ελεύθερο έρωτα, είναι ενάντια στον γάμο και συνιστά στα μέλη του να γιορτάζουν την ομορφιά των σωμάτων τους.