Ο 19χρονος Mason Wells, Αμερικανός μορμόνος, είναι ένας από τους 200 τραυματίες των χθεσινών επιθέσεων στις Βρυξέλλες. Όταν πυροδοτήθηκαν οι εκρηκτικοί μηχανισμοί το αεροδρόμιο της πόλης, ο 19χρονος υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα, τραύματα κι εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού στο πρόσωπο και τα χέρια από την έκρηξη.

«Είναι η τρίτη τρομοκρατική επίθεση που του συμβαίνει», δήλωσε ο πατέρας του στο ABC News, «ζούμε σε έναν επικίνδυνο κόσμο και δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι θετικά συναισθήματα».

Ο 19χρονος ωστόσο, μόνο τυχερός μπορεί να χαρακτηριστεί παρά τη αναμφίβολο τραύμα καθώς αυτή είναι η τρίτη τρομοκρατική επίθεση που τον «αγγίζει», χωρίς όμως να του στερήσει τη ζωή.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Μason ήταν ένα οικοδομικό τετράγωνο μακριά από τη γραμμή του τερματισμού στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, όταν σημειώθηκε εκεί το χτύπημα, περιμένοντας για τη μητέρα του που έτρεχε.

Ο νεαρός ήταν και στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο, όταν σημειώθηκαν οι τρομοκρατικές επιθέσεις που στοίχισαν 130 ζωές.

kasdman2 kasdman3 kasdman4