Αν αναζητάτε την υπέρτατη πολυτέλεια και έχετε και πολλά λεφτά να διαθέσετε, προσθέστε στη λίστα σας με τα χριστουγεννιάτικα ψώνια αυτό το γκάτζετ της Rolls-Royce για την παρασκευή κοκτέιλ.

Έχουν φτιαχτεί μόνο 15 τέτοια κιτ, το καθένα φτιαγμένο με το χέρι από ξύλο αμερικανικής καρυδιάς και πολυτελές αστιγμάτιστο δέρμα.

Ασφαλώς μια τέτοια πολυτέλεια δεν θα σας έρθει φτηνά: κοστίζει λίγο περισσότερο από 35.000 ευρώ.

Η Rolls-Royce συνεργάστηκε με ειδικούς των ξενοδοχείων Dorchester Collection για να διασφαλίσουν πως το γκάτζετ αυτό θα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για την πιο σοφιστικέ προετοιμασία του πιο απίθανου κοκτέιλ.

Αν ο ιδιοκτήτης του επιθυμεί να συνδυάσει το κοκτέιλ του με καναπεδάκια, το κιτ διαθέτει και δύο δίσκους για το σερβίρισμά τους.

Τα ποτήρια είναι φτιαγμένα από την εταιρεία Theresienthal ενώ το δέρμα είναι επιλεγμένο με μεγάλη προσοχή μόνο από ταύρους- επειδή το δέρμα θηλυκών μπορεί να είναι σημάδια από την εγκυμοσύνη (!)- και μόνο από ζώα που ζούσαν σε μεγάλο υψόμετρο- ώστε να αποφευχθούν τα σημάδια από κουνούπια (!).

«Κάθε αυτοκίνητο που φτιάχνουμε αντιπροσωπεύει τη βαθιά προσωπική έκφραση των ατομικών γούστων των πελατών μας και του τρόπου ζωής τους. Η ίδια αντίληψη της προσωπικής έκφρασης χαρακτηρίζει και τη συλλογή αξεσουάρ με εκλεπτυσμένα αντικείμενα», τονίζει ο Gavin Hartley εκ μέρους της Rolls-Royce.

rr00 rr01 rr02 rr03 rr04