Οι αστυνομικές δυνάμεις ενισχύονται μετά και τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι. Εδώ, βλέπετε τη νέα αντιτρομοκρατική μονάδα της Βρετανίας και τη νέα τους στολή που θυμίζει πραγματικά τον υπεραστυνομικό, Ρόμποκοπ. Οι εν λόγω δυνάμεις, έκαναν την εμφάνισή τους στο Γουέμπλεϊ, χθες το βράδυ, όπου μέσα σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα διεξήχθη η φιλική αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Γαλλία (οι Άγγλοι επικράτησαν με 2-0).

Φορώντας πυρίμαχες στρατιωτικού τύπου στολές και κράνη μάχης, οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής φέρουν ημιαυτόματα όπλα, τύπου SIG 516. Ο οπλισμός δεν τελειώνει εδώ: έχουν περίστροφο σε μια θήκη δεμένη στο πόδι τους, ενώ στο στήθος τους φέρουν επιπλέον πυρομαχικά (σφαίρες κ.α.). Στη διάθεσή τους έχουν, μεταξύ άλλων, και τέιζερ, ικανό να χτυπήσει με 50.000 βολτ και ενισχυμένα γάντια για την προστασία των χεριών τους. Σύμφωνα με την Μητροπολιτική Αστυνομία, η μονάδα  «Είναι άρτια εκπαιδευμένη και μπορεί να καταπολεμήσει σοβαρές εγκληματικές πράξεις-από περιστατικά ομηρίας, μέχρι τρομοκρατικές επιθέσεις».

Οι περισσότεροι από τους αστυνομικούς επέλεξαν να καλύψουν τα πρόσωπά τους με κουκούλες κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης, η οποία έλαβε χώρα λίγα εικοσιτετράωρα μετά την άγρια δολοφονία 129 ατόμων σε μια σειρά προγραμματισμένων τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.

parbrietn8 parbrietn1 parbrietn2 parbrietn3 parbrietn4 parbrietn5 parbrietn6 parbrietn7