Ένα κρεοπωλείο στην πόλη Hugo της Μινεσότα έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πελατών και μέσων ενημέρωσης για τα λουκάνικα με… καραμελίτσες Gummy Bear που παρασκευάζει!

Το κατάστημα Grundhofer’s Old-Fashion Meats είναι γνωστό για τα λουκάνικά του, ενώ σε αυτό μπορεί να βρει κανείς περισσότερα από 40 διαφορετικά είδη!

Πριν από μερικά χρόνια όμως ο ιδιοκτήτης του είχε τη… φαεινή ιδέα να προσθέσει ένα ξεχωριστό υλικό… και απ’ όσο φανταζόμαστε καθόλου ταιριαστό! Τις γνωστές σε όλους μας από την παιδική μας ηλικία καραμελίτσες-αρκουδίτσες Gummy Bears.

«Έχει πλάκα να φτιάχνεις κάτι που δεν έχουν οι άλλοι» λέει ο Spencer Grundhofer, που άνοιξε το κρεοπωλείο του πριν από τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με τον ίδιο τα λουκάνικα είναι… γλυκόξινα, μια γεύση που φαίνεται να έχει αρχίσει να κερδίζει τους πελάτες. Υπολογίζει ότι φτιάχνει 23 με 34 κιλά κάθε εβδομάδα.

Επόμενος στόχος του; Η Παρασκευή λουκάνικου με γεύση: σταφύλι, πορτοκάλι και κεράσι!

Ο Grundhofer μάλιστα είναι ανοιχτός σε… νέες ιδέες. Όποιος μάλιστα του προτείνει κάτι ενδιαφέρον θα κερδίσει 25 δολάρια και μερικά από τα γλυκόξινα λουκάνικά του!