Πώς θα σας φαινόταν αν πηγαίνατε διακοπές στη Σουηδία και τα δωμάτια του ξενοδοχείου που είχατε κάνει κράτηση ήταν φτιαγμένα πάνω σε ένα δέντρο; Σίγουρα το Treehotel ή αλλιώς το Ξενοδοχείο των Δέντρων αφήνει άφωνους τους επισκέπτες του, προσφέροντας τους μια διαφορετική από τα συνηθισμένα διαμονή!

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο γραφικό χωριό Χαράντς, περίπου 60 χιλιόμετρα νότια του Αρκτικού Κύκλου, σε μια περιοχή γεμάτη δέντρα, λίμνες και ποτάμια.

Το κάθε δωμάτιο έχει το δικό του όνομα και τη δική του προσωπικότητα. Π.χ το δωμάτιο «Mirrorcube» είναι ένας γυάλινος κύβος-δωμάτιο, πάνω στον οποίο έχει τοποθετηθεί μια ειδική ταινία, ώστε να είναι ορατός στα πουλιά, ενώ μέσα στο δωμάτιο περνάει ένας κορμός δέντρου!

Η τιμή τους είναι «τσιμπημένη» αφού αγγίζει τα 360 ευρώ τη βραδιά και φιλοξενεί οικογένεια δύο ενήλικων και δύο παιδιών, ενώ αν κάποιος θέλει να το επισκεφτεί μόνος του το κόστος πέφτει κατακόρυφα στα 190 ευρώ!

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.