Ζωή και κότα θα κάνουν οι έγκλειστοι ενός σωφρονιστικού ιδρύματος στη Βρετανία καθώς θα μπορούν να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, θα γυμνάζονται σε ένα τουλάχιστον επαρκώς εξοπλισμένο γυμναστήριο και θα περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στους χώρους χαλάρωσης που διαθέτει το κτίριο.

Στο υπερσύγχρονο αυτό ίδρυμα το οποίο αποτελεί την ανακαίνιση της πιο κακόφημης φυλακής ανηλίκων στην Αγγλία, θα ζήσουν μερικοί από τους πιο επικίνδυνους νέους της Βρετανίας οι οποίοι έχουν καταδικαστεί για βιασμούς και δολοφονίες.

Βέβαια, η δημιουργία μιας υπερπολυτελούς φυλακής η οποία δε θυμίζει σε τίποτα σωφρονιστικό ίδρυμα και για τον εφοδιασμό της οποίας χρειάστηκε το εξωφρενικό ποσό των 15.7873791 ευρώ, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που έχουν απευθυνθεί σε διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να κατακρίνουν τη δημιουργία μιας φυλακής που έχει τέτοιες ανέσεις.

Μάλιστα, πολλοί από αυτούς προέβαλαν ως επιχείρημα το γεγονός ότι ο εγκλεισμός σε ένα σωφρονιστικό ίδρυμα θα έπρεπε καταρχήν να στοχεύει στη μετάνοια του εγκληματία ενώ ανατριχιαστική είναι η φράση ενός άντρα ο οποίος είπε χαρακτηριστικά : « Με αυτό το ίδρυμα είναι σαν να κλωτσούν τις οικογένειες των θυμάτων στα μούτρα» εμπερικλείοντας μέσα σε μία φράση όλη την ταπείνωση που μπορεί να νοιώθουν.