Διαγωνισμός απομνημόνευσης Κορανίου για τζιχαντιστές

Πρώτο έπαθλο μια σκλάβα Γιαζίντι


ΚΟΣΜΟΣ
3:24
24/06/2015
Διαγωνισμός απομνημόνευσης Κορανίου για τζιχαντιστές
2
loading

Εξωφρενικές πρακτικές θρησκευτικού φανατισμού, οι οποίες εφαρμόζονται από τζιχαντιστές με σκοπό προσδώσουν μια πιο θελκτική εικόνα στον προσηλυτισμό φέρνουν στο φως νέες πληροφορίες.

Σύμφωνα με αυτές έχει θεσπιστεί ένας διαγωνισμός με σκοπό να αναδείξει τον πιο ευλαβή μουσουλμάνο στα πλαίσια του οποίου οι συμμετέχοντες οφείλουν να απομνημονεύσουν το Κοράνι. Νικητής φυσικά αυτός με την καλύτερη μνήμη, ο οποίος θα πάρει ως έπαθλο μια Γιαζίντι, ως σεξουαλική σκλάβα.

Το φυλλάδιο που διαφημίζει το διαγωνισμό, υπόσχεται και χρηματικά ποσά ως επιβράβευση στην επταήμερη διαδικασία που λήγει στις 27 Ιουνίου, και διεξάγεται με στόχο να τιμηθεί ακόμα περισσότερο, ο εορτασμός του Ραμαζανιού.

Διαγωνισμός τζιχαντιστών

Σε νέο βίντεο που κυκλοφόρησε, το ισλαμικό γραφείο τεμενών ανακοινώνει το διαγωνισμό απομνημόνευσης Κορανίου, ο οποίος απευθύνεται ακόμα και σε παιδιά. Σε αυτό λεπτομέρειες δίνονται επίσης και όσον αφορά στις Σούρας( κεφάλαια) που πρέπει να απομνημονεύσουν οι διαγωνιζόμενοι.

Η διεξαγωγή του μάλιστα διευκρινίζεται πως δεν θα πραγματοποιηθεί μόνο σε ένα μέρος αλλά σε διάφορα τεμένη, μεταξύ των οποίων αυτά του Οσάμα μπιν Λάντεν και του Αμπού Μουσάμπ αλ Ζαρκάουι, ενώ έχει επιβεβαιωθεί πως οι νικητές θα λάβουν ως δώρο μια σαμπίχ, αραβική ονομασία της γυναίκας σκλάβας από πόλεμο.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar giannis alex

    Συντομα και στην Ελλάδα από τους ελληνοποιημένους.

  2. avatar King Lee

    Για δείτε το βίντεο καλά.... Υπάρχει ένα σοβαρότατο ζήτημα που πρέπει η δύση να δεί πολύ πιο σοβαρά. Εδώ μιλάμε οτι ετοιμάζουν τις δολοφονικές μηχανές της επόμενης δεκαετίας και η δύση ασχολείται με τον Τσίπρα και εδώ τους υποδεχόμαστε με ανοιχτές αγκάλες????

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει