Εξωφρενικές πρακτικές θρησκευτικού φανατισμού, οι οποίες εφαρμόζονται από τζιχαντιστές με σκοπό προσδώσουν μια πιο θελκτική εικόνα στον προσηλυτισμό φέρνουν στο φως νέες πληροφορίες.

Σύμφωνα με αυτές έχει θεσπιστεί ένας διαγωνισμός με σκοπό να αναδείξει τον πιο ευλαβή μουσουλμάνο στα πλαίσια του οποίου οι συμμετέχοντες οφείλουν να απομνημονεύσουν το Κοράνι. Νικητής φυσικά αυτός με την καλύτερη μνήμη, ο οποίος θα πάρει ως έπαθλο μια Γιαζίντι, ως σεξουαλική σκλάβα.

Το φυλλάδιο που διαφημίζει το διαγωνισμό, υπόσχεται και χρηματικά ποσά ως επιβράβευση στην επταήμερη διαδικασία που λήγει στις 27 Ιουνίου, και διεξάγεται με στόχο να τιμηθεί ακόμα περισσότερο, ο εορτασμός του Ραμαζανιού.

Διαγωνισμός τζιχαντιστών

Σε νέο βίντεο που κυκλοφόρησε, το ισλαμικό γραφείο τεμενών ανακοινώνει το διαγωνισμό απομνημόνευσης Κορανίου, ο οποίος απευθύνεται ακόμα και σε παιδιά. Σε αυτό λεπτομέρειες δίνονται επίσης και όσον αφορά στις Σούρας( κεφάλαια) που πρέπει να απομνημονεύσουν οι διαγωνιζόμενοι.

Η διεξαγωγή του μάλιστα διευκρινίζεται πως δεν θα πραγματοποιηθεί μόνο σε ένα μέρος αλλά σε διάφορα τεμένη, μεταξύ των οποίων αυτά του Οσάμα μπιν Λάντεν και του Αμπού Μουσάμπ αλ Ζαρκάουι, ενώ έχει επιβεβαιωθεί πως οι νικητές θα λάβουν ως δώρο μια σαμπίχ, αραβική ονομασία της γυναίκας σκλάβας από πόλεμο.