Ανάμεσα στους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη συγκαταλέγεται και μια… πάπια! Ο διάσημος για την τσιγκουνιά του Σκρουτζ Μακ Ντακ κατέχει την πρώτη θέση στη λίστα του περιοδικού Forbes με τους πλουσιότερους «φανταστικούς ήρωες»! Πρόκειται για μια ρεαλιστική αποτίμηση της περιουσίας ηρώων από βιβλία, κόμικ ή ταινίες, η οποία αλλάζει χρόνο με το χρόνο ανάλογα με τα περιουσιακά στοιχεία των ηρώων όπως αυτά αναφέρονται στα βιβλία ή τις ταινίες.

Η περιουσία του Σκρουτζ φέτος αποτιμάται στα 44,1 δισ. δολάρια! Ακολουθεί ο Carlisle Cullen, το ηλικίας 370 ετών βαμπίρ, γνωστό από τη σειρά βιβλίων και ταινιών «Λυκόφως», του οποίου η περιουσία εκτιμάται στα 36,2 δισ. δολάρια.

Ο τσιγκούνης θείος του Ντόναλτν, Σκρουτζ, σύμφωνα με το Forbes υπολείπεται 29,9 δισ. δολάρια για να «φτάσει» τον πλουσιότερο άνθρωπο του πλανήτη, το μεξικανό μεγιστάνα Carlos Slim Helu (η περιουσία του αγγίζει τα 74 δισ. δολάρια), ενώ η περιουσία του ιδρυτή της Microsoft, Bill Gates αποτιμάται στα 56 δισ. δολάρια!

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.