Σκηνικό από ταινία θύμιζαν τα στούντιο της Paramount, τα οποία φιλοξένησαν το γκαλά που ετοίμασε η Turkish Airlines, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την έναρξη των πτήσεων από την Κωνσταντινούπολη στο Λος Άντζελες.

Στις 3 Μαρτίου, περισσότεροι από 500 προσκεκλημένοι της THY παρακολούθησαν τις φαντασμαγορικές εκδηλώσεις και μεταφέρθηκαν νοερά στην Τουρκία, μέσα από παραδοσιακούς χορούς και ήχους.

Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο πρεσβευτής της εταιρίας σε όλο τον κόσμο, Κόμπε Μπράιαντ, ο οποίος μάλιστα είχε ενεργό ρόλο στη γιορτή. Παρασυρμένος από τον ρυθμό της μουσικής του γνωστού καλλιτέχνη της POP στην Τουρκία, Kenan Dogulu, ο Μπράιαντ δεν δίστασε να ανέβει στη σκηνή και να παίξει με τα τύμπανα.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Turkish Airlines, Hamdi Topcu, ο Γενικός Πρόξενος, Hakan Tekin, και ο Γενικός Διευθυντής της THY, για την Δυτική Αμερική, Fatma Yucele.

Το τελετουργικό της εκδήλωσης περιελάμβανε και ανταλλαγή δώρων. Ο Μπράιαντ έδωσε στον κ. Topcu τη φανέλα με το νούμερο 24 των Λος Άντζελες Λέικερς και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια NIKE -περιορισμένης έκδοσης- στα χρώματα της ομάδας του. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Turkish τού έδωσε μικρογραφία ενός αεροπλάνου της εταιρίας.

Λίγες μόνο ώρες πριν το γκαλά, το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες είχε υποδεχθεί το πρώτο αεροπλάνο της THY, με την καθιερωμένη ρήψη νερού και το κόψιμο της κόκκινης κορδέλας από τον πρόεδρο Hamdi Topcu.

Τα τούρκικα εδέσματα και τα γλυκά προσφέρθηκαν σε αφθονία σε όλους όσοι παραβρέθηκαν στο αεροδρόμιο και στο γκαλά, την επιμέλεια των οποίων είχε η βραβευμένη εταιρία τροφοδοσίας των αεροσκαφών Do&Co.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της THY, θα πραγματοποιούνται τέσσερα δρομολόγια
την εβδομάδα από την Κωνσταντινούπολη στο Λος Άντζελες, με το καινούριο αεροσκάφος, Boeing 777-300ER. Έως τις 30 Απριλίου θα υπάρχει και ειδικός μειωμένος ναύλος (752$ μαζί με τους φόρους για τις πτήσεις με επιστροφή), γι’ αυτούς που θα επιλέξουν την τέταρτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, για το ταξίδι τους στην Πόλη των Αγγέλων.

Η ανάπτυξη της Turkish Airlines στην Αμερική (πετάει απ’ ευθείας σε Νέα Υόρκη, Σικάγο και Ουάσινγκτον) συνεχίζεται και η σύνδεση με το Λος Άντζελες αποτελεί ακόμα ένα βήμα στη συνολική πρόοδο της εταιρίας με όλο τον κόσμο. Η Κωνσταντινούπολη έγινε ο κόμβος που συνδέει τη Δύση με την Ανατολή και την Ασία, η ΤΗΥ έγινε ο αγαπημένος αερομεταφορέας εκατομμυρίων ανθρώπων.

Δείτε το βίντεο…