Στο μεσαίωνα, όταν οι άντρες έφευγαν για τον πόλεμο έβαζαν στις γυναίκες τους τις περίφημες ζώνες αγνότητας και έπαιρναν το κλειδί μαζί τους, έτσι για να ‘ναι σίγουροι! Στη σύγχρονη εποχή, όσοι είναι αρκετά προνοητικοί και θέλουν να αποφύγουν την κατά συρροήν απιστία, δεν έχουν παρά να δωρίσουν στο έτερον ήμισυ τη «μαρτυριάρα» ζαρτιέρα!

Ο λόγος για την περίφημη «Chastity garter», που είναι εξοπλισμένη με ένα καλά κρυμμένο μικροτσίπ, το οποίο μπορεί να εντοπίσει την ξαφνική αύξηση καρδιακού ρυθμού καθώς και την υγρασία στην επιδερμίδα. Οταν καταγραφούν αυτές οι ενδείξεις σεξουαλικής διέγερσης, ένα SMS αποστέλλεται στο κινητό του συντρόφου ή του συζύγου της γυναίκας που φοράει τη ζαρτιέρα, προειδοποιώντας τον ότι επίκειται… «κέρατο».

Κάποιοι θα σπεύσουν να πουν γιατί μια γυναίκα με «κακό σκοπό» να μη βγάλει τη ζαρτιέρα πριν αποφασίσει να προχωρήσει στην απιστία. Και σε αυτήν την περίπτωση, ωστόσο, ο καχύποπτος σύντροφος θα ενημερωθεί, αφού η «Chastity garter» στέλνει μήνυμα ακόμα και για να ειδοποιήσει ότι δεν είναι πια στο πόδι της παρακολουθούμενης!

Κοστίζει από 60 έως 75 λίρες και είναι έμπνευση ενός ζευγαριού, του Εντουαρντ και της Λουσίντα Χέιλ.

Το ζευγάρι είχε φτάσει πολύ κοντά στον χωρισμό εξαιτίας μιας απιστίας της Λουσίντα. Μετά την επανασύνδεση τους, η άτακτη Λουσίντα είπε στον Εντουαρντ πόσο το είχε μετανιώσει και πόσο θα ήθελε να υπήρχε κάτι για να την αποτρέψει λίγο πριν το στιγμιαίο λάθος.

Αυτή ήταν και η αφορμή για το σχεδιασμό της «μαρτυριάρας», την οποία και πωλούν πλέον μέσω του GorgeousGarters.com, με τόσο μεγάλη επιτυχία, που όπως μας πληροφορεί και η σχετική ιστοσελίδα, τα αποθέματα προς το παρόν έχουν εξαντληθεί.

πηγή: espresso