Με αίμα σημαδεύτηκε ο μήνας του μέλιτος για ένα νιόπαντρο ζευγάρι, καθώς η νύφη πλήρωσε τέσσερις άνδρες να δολοφονήσουν τον γαμπρό και στη συνέχεια σκηνοθέτησε την απαγωγή της.

Η 25χρονη Sonam Raghuvanshi από την Ινδία ομολόγησε με δάκρυα στα μάτια, ότι εκείνη ευθύνεται για τη δολοφονία του συζύγου της Raja, η σορός του οποίου ανακαλύφθηκε στις 2 Ιουνίου.

Δημοσίευμα της New York Post έγραψε ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πριν από τέσσερις μήνες και σύμφωνα με συγγενείς «έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Δεν τσακωνόντουσαν ποτέ, ήταν πολύ αγαπημένοι, όλοι τους ζήλευαν».

Ο γάμος έγινε στις 20 Μαΐου και την επομένη οι νιόπαντροι πήγαν ταξίδι για μήνα του μέλιτος στην περιοχή Meghalaya. Έκτοτε, δεν έδωσαν κανένα σημείο ζωής και τέσσερις μέρες αργότερα οι οικογένειες τους ειδοποίησαν τις αρχές.

Στις 2 Ιουνίου εντοπίστηκε η σορός του Raja στον βυθό ενός φαραγγιού, με τον λαιμό κομμένο και το σώμα ακρωτηριασμένο. Τότε, οι δύο οικογένειες κατηγόρησαν την αστυνομία ότι δεν διεξήγαγε σωστά την έρευνα και πως καθυστερούσε αδικαιολόγητα, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Νύφη Δολοφόνος
Η Sonam Raghuvanshi και ο Raja

Στις 7 Ιουνίου όμως, τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή. Η νύφη σε καλή κατάσταση εμφανίστηκε σε ένα τοπικό εστιατόριο στη Meghalaya και ζήτησε να χρησιμοποιήσει ένα τηλέφωνο. Η γυναίκα τηλεφώνησε στον αδερφό της και ομολόγησε ότι πλήρωσε τέσσερις άνδρες να δολοφονήσουν τον σύζυγό της και στη συνέχεια σκηνοθέτησε την απαγωγή της, όμως το σχέδιο στράβωσε και το άλλοθι της κατέρρευσε.

Ο αδερφός της 25χρονης με τη σειρά του ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τη γυναίκα, η οποία ομολόγησε επίσημα, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τους τρεις δολοφόνους, ενώ αναζητούν τον τέταρτο, τού οποίου γνωρίζουν τα στοιχεία.

Η οικογένεια του Raja είναι συγκλονισμένη, ενώ οι γονείς της Sonam θεωρούν ότι λέει ψέματα, λόγω της αστυνομίας. «Την ξέρω την κόρη μου, ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Απλώς, ξέφυγε από τους απαγωγείς και η αστυνομία θέλει να κλείσει την υπόθεση, επειδή βαριέται να ασχοληθεί», είπε ο πατέρας της 25χρονης, τη στιγμή που όλα τα στοιχεία δείχνουν το άκρως αντίθετο.